Halep'te Suriye rejiminin hava istihbarat biriminin bulunduğu bina muhalifler tarafından bombalı saldırıyla vuruldu ve kullanılamaz hale geldi. Bölgede Esad güçlerine ait çok sayıda nokta d
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, belediyeye ait 2 resmi mührün çalındığını ve belediyenin bilgisayar sistemine girildiğini doğruladı
Almanya'nın Moers kentinde, mültecilerin yerleştirilmesi planlanan binanın duvarlarına ırkçı sözler yazıp, gamalı haç çizdiler.
Başbakan Davutoğlu, 'Vizyon üretemeyen ama birilerinin aklıyla alkışlayan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bizi 13 yıldır dünya alkışlıyor, senin alkışına ihtiyaç yok' dedi.
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, isim vermeden partisinin seçmenlerinden 'barajı geçsin' diye HDP'ye oy vermemesini istedi. Baykal, "Biz Kızılay değiliz, CHP'yiz" dedi.
HDP'nin kirli bir ittifak içerisinde yer aldığını dile getiren Akdoğan, "Kendilerinin de barajı geçebileceklerine inandıklarını sanmıyorum" dedi.
Paralel yapının yılda 1 milyar TL'den fazla rant sağladığı yaprak testleri MEB ücretsiz basacak.
İstanbul Film Festivali’nden çıkarılan Bakur'da, Ovacık Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun’un ölüm emrini veren PKK'lı Azad Cüngüş de var.
Anadolu Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav ve yönetimi görevden alındı.
Rusya Devlet Başkanı Putin ve Teröröistbaşı Netanyahu telefonda S-300 uzun mezilli hava savunma sistemlerinin İran'a teslimatına yönelik yasağın kaldırılmasını konuştu.
Uyanın, hepiniz parçalanacaksınız
Tacikistan'da bu yıl hac kotasının az olması sebebiyle 35 yaşın altındakilerin hacca gitmesine izin verilmeyecek.
Papa’nın açıklamalarına tepkiler sürerken, tarihçiler ve akademisyenler, asıl soykırıma uğrayanların Ermeniler değil, Türk ve Kürt Müslümanlar olduğunu belirtiyorlar. Prof. Dr. Musta
İran Yemen'deki çatışmanın sona erdirilmesi için dört maddelik bir 'barış' planı sunacağını açıkladı.
Libya'dan İtalya'ya giden mülteci gemisi battı. Yaklaşık 400 mültecinin hayatını kaybettiği bildiriliyor.