Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İsviçre'nin Blick ve Almanya'nın Bild gazetelerinin manşetlerini eleştirdi.
Sosyal medyada paylaşılan ve HDP'nin referandumda evet diyeceği iddia edilen bir görselin çarpıtma olduğu ortaya çıktı.
Alman hükümetinin, savunma şirketi Rheinmetall'in Türkiye'ye malzeme satmasını yasakladığı açıklandı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türkiye'nin düşmanlarını, kendisine dost edinenlerin, açık ve alenen olmasa bile dolaylı yoldan Türkiye'ye düşmanlık ettiklerinin farkındayız" dedi
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ABD'nin uçuşlara yönelik elektronik cihaz kısıtlamasına ilişkin kararına, "Bu tutum Türkiye'ye karşı yapılmış bir haksızlıktır" dedi
Rusya Parlamentosunun alt kanadı Duma'nın eski milletvekili Voronenkov, Kiev'in merkezindeki bir otele girerken uğradığı silahlı saldırıda öldü
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, evlilik programı yapan kanallardan gelen talep üzerine televizyonların genel yayın yönetmenlerini kabul etti.
Mısır'ın Sina Yarımadası'nda düzenlenen bombalı saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Aleksandr Botsan Harçenko, Kırım ile Türkiye arasındaki feribot seferlerinin yeniden başlatılabileceğine dair sinyaller aldıklarını söyledi.
YPG, daha önce Türkiye'nin top ateşine tuttuğu Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesine Rus birliklerinin girdiğini açıkladı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan, FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığına ilişkin mahrem yapılanması ve örgüt üyesi Hava Kuvvetleri Komutanlığı personeli hakkında "Mahr
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Almanya'nın Türkiye ile yaşanan gerginliğin artmasını istemediğini söyledi.
AP Başkanı Tajani, Hollandalı parlamenter Lenaers'ın talebi üzerine Daily Sabah gazetesinin dağıtımını yasakladı
Avrupa Komisyonu, Türkiye'nin AB Büyükelçisini çağırarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleriyle ilgili açıklama istedi.
Rusya'nın Ankara Maslahatgüzarı, Afrin'e üs iddiaları üzerine Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.