Moskova, ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun hava operasyonlarına katılarak Nusra'yı birlikte vurmayı teklif etti. Pentagon, "Esed'i destekliyorsunuz; bizim hedefimiz IŞİD" diye
Bu yıl içerisinde sonuçlanması beklenen Birleşmiş Milletler Genele Sekreterliği seçimlerine Arjantin Dışişleri Bakanı Susana Malcorra da aday olarak gösterildi.
Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD'li 5 teknoloji şirketinin elinde bulundurduğu toplam nakit miktarının 500 milyar doların üzerinde olduğunu açıkladı.
Suriye ordusuna ait helikopterler, Halep'te muhaliflerin denetimindeki yerlere saldırdı. Saldırılarda en az 7 sivil hayatını kaybetti
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'tan Suriye'deki çatışmalarla ilgili bir itiraf geldi. Nasrallah, kayıplarının çok fazla olduğunu belirtti.
Polonya'da komünizm propagandasına getirilen yasak kapsamında, ideolojiyi simgeleyen bin 300 sokağın ismi değiştirilecek.
Kremlin Basın Sözcüsü Peskov: "NATO'nun daha da genişlemesi bizim açımızdan negatif bir süreç. Bu süreç Avrupa'da güvenliğin güçlendirilmesine katkı sağlamıyor, aksine kıtada geril
Rusya ile Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) liderlerini bir araya getiren zirve, sonuç bildirgesinin kabul edilmesinin ardından sona erdi
Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde PKK'lılar ilçe emniyet müdürlüğü ile Ziyaret Tepe mevkiinde bulunan polis noktasına eşzamanlı saldırı düzenledi. Polisler ile PKK'lılar arasındaki çat�
YalonÂ’dan boÅŸalan milletvekilliÄŸi koltuÄŸuna Haham Glick getirildi
Batı illerinden gönderilen askeri konvoyda 10 Fırtına obüsü yer aldı
ABD'nin İslam karşıtı başkan adaylarından Donald Trump, başkan seçilmesi halinde Esad'a destek vereceğini ve hedefinde IŞİD'in olacağını açıkladı.
Avrupa Birliği, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili anayasa değişikliğinin ciddi endişe kaynağı olduğunu belirtti
50 yıldır kullanılan mescidin kapatılmasının ardından öğrenciler üniversite yönetimini protesto etti.
Mülteci krizi bağlamında Ege Denizi’nde görev yapmaya başlayan NATO deniz gücüne ABD de katkı sağlama kararı aldı.