Türkiye'nin en fazla güneş alan kentlerinden Gaziantep'te, güneşten elektrik üretmek için tesis kuruldu.
İslam düşüncesi ve siyasal İslam uzmanı Dr. Basheer Nafi, Ortadoğu'da yaşananlar ile ilgili önemli bir röportaj verdi. Nafi, 'Siyasal İslam ortadan kalkmayacak. Hatta insanlar diğer siyasi
Türkiye destekli ÖSO birlikleri, Cerablus'un güneyinde petrol rafinerisi açtı. 3 noktadan TSK zırhlılarına yakıt sağlanıyor.
PKK Siirt'in Baykan ilçesinde sivil bir araca silahlı saldırı düzenledi. Araç içerisinde bulunan bir asker şehit oldu, 2 kişi yaralandı.
Kraliyet Divanı Üyesi Kahtani, Katar'a ait internet sitelerine ulaşılabilmesinin teknik arızadan kaynaklandığını ve birkaç saat içinde erişimin yeniden kapatılacağını belirtti
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ABD'li Wall Street Journal Gazetesi’ne verdiği röportajında kullanılan fotoğrafın şifreleri istihbarat birimleri tarafından çözüldü.
Dün, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, "Eğer Türkiye, Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alsaydı bu endişe verici olur. Fakat henüz böyle bir şey yapmadılar" ifadelerini k
İsrail’in hedefi Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı Müslümanlara kapatıp, Yahudilerin kontrolü altına almak. Ancak ABD Başkanlarının bile kongrede aldıkları kararı uygu
Yaşamayı yürümekmiş gibi düşünelim bir an... Yürüyoruz ve bir şeyler geride kalıyor sürekli. Yerinde saymadığımızın, mesafe aldığımızın, ilerlediğimizin delili bu; evet, bir ş
Adana'da, Seyhan Baraj Gölü'nde gezdikleri deniz bisikleti su alınca mahsur kalan 3 kişi, su altı polisleri tarafından kurtarıldı.
Siirt'te terör soruşturması kapsamında çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan ve savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan HDP İl Başkanı Çetin, tutuklandı.
Mardin'in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan şebekenin patlaması sonucu yollar ve piknik alanı su altında kaldı, Nusaybin-Midyat karayolu trafiğe kapandı.
Endonezya Devlet Başkanı Widodo, BM Güvenlik Kurulu üyelerine acil toplantı çağrısı yaptı.
Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Emiri Sabah tarafından karşılandı.
Ürdün'de İsrail Büyükelçiliği binası içinde açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı.