Brezilya Federal Yüksek Mahkemesi, yolsuzluk yapmakla suçlanan Devlet Başkanı Temer ile ilgili soruşturma başlatılmasını kararlaştırdı.
Mersin'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla 17 kişi gözaltına alındı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Öncü göstergeler ve üçüncü çeyrekteki baz etkisi de göz önüne alındığında Türkiye'nin 2017 yıl sonunda OVP tahmini olan yüzde 4,4'ün o
TBMM Başkanı Kahraman, yeniden başkanlığa aday olup olmayacağına ilişkin, "Seçime 2 ay var, sabredin. Hizmetler yürür, kişiler gelir geçer. Mühim olan kubbede hoş seda bırakmaktır." d
Nobel ödülü sahibi 12 kişi ile aralarında siyasetçi ve sanatçıların da bulunduğu 18 kişi, bugün "Arakan" gündemiyle toplanması planlanan BMGK başkanı ve üye devletlere açık mektup g
Dışişleri Bakanlığı, THY Atina ofisine yapılan saldırıyı 'Ruvikonas' isimli bir örgüt üstlendiğini açıkladı.
Myanmar yönetimi, ordu ve Budist milliyetçilerin saldırısı altındaki Arakan'da yakılan Müslüman köylerin durumunu "terk edilmiş" olarak açıkladı.
İsrail'de eşcinsel yakınının düğününe katılan aşırı sağcı Şas (Tevrat Muhafızları) Partisi üyesi Yigal Guetta'nın milletvekilliğinden istifa ettiği belirtildi.
IKBY'nin 25 Eylül'de gerçekleştireceği bağımsızlık referandumu için İsrail'den destek aldığı yorumlarına yeni bir iddia eklendi. Buna göre Barzani'nin referandumda İsrail’den gelecek
Son dakika! Suriye'de silah, patlayıcı ve canlı bomba eğitimi aldığı belirtilen terör örgütü DEAŞ mensubu, Gaziantep'te operasyonla yakalandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kaporası verildi' açıklaması ile gündeme gelen S-400'lerin ardında aslında Türkiye'ye uygulanan 'gizli' bir silah ambargosu yatıyor. Türkiye'yi Rusya'ya yönl
Afganistan'ın başkenti Kabil'deki bir stadyumda maç sırasında patlama meydana geldi. Patlamada, 2 kişinin hayatını kaybettiğini 7 kişinin de yaralandığını öğrenildi.
İETT'den yapılan açıklamada, İstanbul'da 18 Eylül'de toplu taşıma araçları 06.00-13.00 saatlerinde ücretsiz hizmet verileceği duyuruldu.
Almanya'nın Türkiye'ye yönelik 'silah satışını durdurma kararı' , Alman hafif silahlarını kullanan Mehmetçik için sorun olarak görülse de karar, Alman Leopard tanklarının yedek parça
Eski ordu komutanlarından emekli Orgeneral Ergin Saygun, terörle mücadelede SİHA kullanımının "sıfır hata" sonucunu getirdiğini vurgulayarak, "SİHA ile çok hassas şekilde cerrahi bir oper