Gazze'deki Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından TİKA'nın Gazze'de yaptırdığı 20 bloktan oluşan konut projesininden faydanalanacak kişiler için kura çekimi yapıldı.
Bağdat, Erbil'i PKK'lı teröristleri Kerkük'e taşımakla suçladı. Bağdat: PKK'nın Kerkük'teki varlığı savaş ilanıdır.
AFP haber ajansı, Avusturya'daki parlamento seçimlerinde Avusturya Halk Partisi'nin (ÖVP) başbakan adayı Sebastian Kurz'un ilk sonuçlara göre seçimi kazandığını duyurdu.
Futbol dünyası Endonezya Süper Ligi'nde oynanan Persela Lamongan - Semen Padang maçında yaşanan trajik bir olayla sarsıldı
Başbakan Yıldırım, Pendik'te yapımı tamamlanan Amine Hatun Camisi'nin açılışını yaptı.q
Suriye’de 2011’de başlayan rejim karşıtı protestolar ilk olarak Şam’ın güneyinde bulunan Dera şehrinde başlamıştı. 6’ıncı yılına giren Suriye savaşında Kobani, Rakka, Lazkiye İd
‘’Edebiyat Ne İşe Yarar’’ cevap verilmesi kolay olmayan bir soru ile karşı karşıyayız. Hukuk veya mühendislik gibi alanları belli ve sınırları çizilmiş meslek dallarında bu sorunun
Dün gece Irak'taki barınma alanlarından kaçan 5 terörist Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu.
Somali'nin başkenti Mogadişu'nun kalabalık bölgesinde bir otelin girişinde bomba yüklü kamyonetle yapılan saldırıda ölenlerin sayısı 189'a yükseldi.
İran Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İran'ın Kuzey Irak sınırlarını kapattığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, Türk dizileri, Fransa'da yapılacak alanının en önemli fuarlarından MIPCOM 2017'de sektörün uluslararası temsilcilerinin beğenisine sunulacak.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, FSM Köprüsü'nün kapatılması sırasında çıkan olaylarda 3 kişinin şehit edilmesi, 49 kişinin de yaralanmasıyla ilgili 15'i tutuklu 61 sanık,
MHP’den kovulan Meral Akşener’in 37 yaşındaki gizli kahramanı ortaya çıktı.
İstanbul Pendik'te lise öğrencisi Helin Palandöken’i (17) okul çıkışında öldüren Mustafa Yetgin’in avu tüfeğini internet üzerinden taksitle aldığı ortaya çıktı.
Karamollaoğlu, Türkiye’nin adalet ve eğitim sistemindeki bozukluğun insanları son derece tedirgin ettiğini belirterek, “Vatandaşların yüzde 85’i adalete güvenmiyor. Güvensizlik ortamlar�