Zeytune Araştırma ve Danışma Merkezi, yayımladığı bir raporla Filistinlilerin dünya genelindeki toplam nüfusunun 13,5 milyona ulaştığını duyurdu.
Ürdün Kralı 2. Abdullah ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, telefonda Filistin davası başta olmak üzere bölgedeki gelişmeleri görüştüğü bildirildi.
Irak Başbakanı İbadi: "Türkiye ile karşılıklı ticaret, sınır kontrolleri ve özellikle Kerkük ve Musul'dan petrol sevkiyatıyla diğer tüm alanlarda ilişkilerimizin sürmesini istiyoruz."
Kuzey Kore Barışçıl Birleşme Komitesi Başkanı Ri, Kuzey Kore'nin silahlarının Rusya ve Çin'i değil, sadece ABD'yi hedef aldığını söyledi.
Beşşar Esed rejiminin İdlib ihlalinin ardından Rusya ve İran Büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı.
TÜRKSOY tarafından 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen ve Anadolu'nun en eski yerleşim merkezleri arasında bulunan Kastamonu, pek çok tarihi, kültürel ve doğal güzelliği bar�
Katar merkezli Al Jazeera televizyonunun Yemen'in güneybatısında yer alan Taiz kentindeki ofisi kapatıldı.
Muhaliflerin müzakere heyeti, New York'ta BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü. Görüşme sonrası yazılı açıklama yapıldı.
İstanbul Sultanbeyli’de akşam bir okulun çıkışında şaka yapmak amacıyla öğrencilerin üzerine biber gazı sıkan 15 yaşındaki iki çocuk panik yarattı. Gazdan etkilenen bir öğretmenle
Kırgızistan meclisinde Kırgızların milli sembollerinden olan "Ak-Kalpak"ın devletin resmi sembollerinden biri olması için yasa tasarısı hazırlandı
İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'yle mücadele, '2017'de 48 bin 305 kişi tutuklanmıştır. Gözaltı sayısı bunun yaklaşÄ±k üç katıdır.' dedi.
WFP ve UNICEF'ten çocuklar için Afganistan'a gönderilen gıda yardımları eşit olarak dağıtılmadığı gibi, gıda paketleri de birçok süpermarkette açık bir şekilde satılıyor.
İşveren ve işçilerin en merak ettiği konulardan biri de izin konusu. Yıllık izin, haftalık izin, ücretsiz izin, yol izni, süt izni gibi çeşitli seçenekler varken en dikkat çeken izin kon
Kastamonu'daki yangında ulaşılamayan 5 kişilik Çataloğlu ailesinin hayvan hırsızlarınca öldürülerek yakıldığı belirlendi. Ailenin ceset parçaları, yanan evin enkazında elekle yapıl
ByLock'tan tahliye olan Saadet Partili Mustafa Yaman ilk duruÅŸmada beraat etti.