Peru'da devlet başkanı seçimini Dünya Bankası'nın eski ekonomistlerinden Pedro Pablo Kuczynski kazandı.
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde tespit edilen 8-10 kişilik terörist grubu etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Türkiye ekonomisi 2016 yılının ilk üç ayında yüzde 4,8 büyüyerek beklentileri aştı.
ABD Houston'da havaalanı parkındaki bir aracın üzerine düşen küçük uçaktaki üç kişiden kurtulan olmadı.
Eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, Avrupa'daki sığınmacı sorununun Fransa'nın kültürel değerlerine zarar verdiğini savundu.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, BM Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Suriye barış görüşmeleri için zamanın daraldığını belirtti.
Kemal Kılıçdaroğlu'na Gaziler Vakfı tarafından yapılan afişleri, CHP'li gençler tek tek yırtarak indirdi.
Konya Ereğli'de meydana gelen kazada TIR ile minibüsün çarpışması sonucunda 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Necef'te Şii lider Sadr yanlısı yüzlerce kişi eski Başbakan Maliki'nin partisinin ofisini bastı
2015 yılının ilk aylarında çözüm sürecinde yaşanan büyük sorunlara dair ilk ipuçları gelmeye başlamıştı. Ancak 7 Haziran seçimlerinden sonra Suriye sahasındaki gelişmelerin etkisiy
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Mark Toner, Türkiye'deki milletvekili dokunulmazlığı yasasının onaylanmasıyla ilgili konuştu.
Eskişehir'de bir marketler zinciri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan dolayısıyla ''Askıda Sebze ve Meyve Kampanyası" başlattı.
Rize'de bulunan 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'na, haziran ayında kar yağdı.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, terör operasyonlarının sona erdiği Sur'da terör mağduru halk ve esnafla iftarda buluştu.
Birleşmiş Milletler raporuyla son iki yılda Akdeniz’in ve Ege’nin derin sularında 10 bin mültecinin boğulduğu bilgisi verildi.