ABD Adalet Bakanlığı’na bağlı Federal Cezaevleri Bürosu’nun internet sitesindeki resmi kayıtlara göre, ‘09135-104’ kayıt numaralı Zarrab önceki gün (09.09.2017) cezaevinden tahliye edi
Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz es-Serrac, ülkedeki siyasi, güvenlikle ilgili ve ekonomik durumun daha fazla bölünmeyi kaldıramayacağını söyledi.
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun silahlı İHA iddiası hakkında ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, 'Olayın aydınlatılması gerekiyor' dedi.
Irak'ta Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştireceği bağımsızlık referandumuna bölge ülkeleri tepki gösterirken, Kürt partiler de ziyaretlerine devam ediyor
Aydınlık'tan Berk Özer'e konuşan Rusya Dış Politika Danışmanı Dugin 'ABD, Türkiye'de iç savaş çıkarmayı denedi' dedi.
Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Kazakistan'ın Başkenti Astana'da gerçekleşen toplantının ardından 19 maddelik sonuç bildirisi yayımlandı. Bildirgede
Kazakistan’daki resmi temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda döndü.
Meksika'da meydana gelen depremde 90 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da, Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet nedeniyle Myanmar yönetimi protesto edildi.
Başbakan Yardımcısı Akdağ, Arakan'daki insani krize ilişkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine verdiği talimat doğrultusunda AFAD ve Kızılay olarak yardım kampanyası başlattıkların
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde eleştiridikleri İHA ve SİHA'larla ilgili geçmişte yaptığı açıklama gündeme geldi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde, jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolleri sırasında tespit edilen terör örgütü PKK’a ait el yapımı patlayıcı ve havan mühimmatı, imha edilirken, 9
Uzmanlar kurban bayramından kalan kemikleri kesinlikle atmamanızı öneriyor.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapım çalışmaları başladı.
Komel lideri Bapir, Arakan'da yaşanan olaylara ilişkin, "İslam ümmetinin bir parçası olarak Arakan'daki kardeşlerimizin yanındayız." dedi.