Mısır'da Hüsnü Mübarek yönetimini deviren Tahrir Meydanı eylemlerinin beşinci yıl dönümünde olası protestolara karşı ülkenin büyük kentlerinde gösterileri engellemek için yoğun or
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ın “şüpheli” olarak yer aldığı “27 Nisan e-muhtırası” soruşturması kapsamında bazı sorular sorduğu
Ülkelerindeki savaştan kaçarak Şanlıurfa'ya gelen Suriyeli 2 kardeş, 45 çocukla 3 odalı müstakil bir evde hayat mücadelesi veriyor.
Ülkelerindeki savaştan kaçarak Şanlıurfa'ya gelen Suriyeli 2 kardeş, 45 çocukla 3 odalı müstakil bir evde hayat mücadelesi veriyor.
İran'a ait dondurulmuş hesaplardaki 11,8 milyon dolar serbest bırakıldı
ABD Kara Kuvvetleri Komutanı Milley, ABD için yeryüzündeki en büyük tehdidin Rusya olduğunu belirtti.
Örgüte eleman temin eden ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu değerlendirilen 10 kişi gözaltına alındı.
Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışının birçok bilinmeyen faydası var. Karla ilgili bilinmeyen bir konu da rengi. Beyaz bildiğim kar taneleri aslında renksiz kristal tanelerinde
'MİT rüşvet alan polisleri tutuklayacak' diyen iki polis, listeden çıkarma vaadiyle arkadaşlarından 50'er bin lira para istedi.
İstanbul'da gece geç saatlerde Anadolu yakasında başlayan kar yağışı, Avrupa yakasında da etkisini göstermeye başladı.
İtalya'nın dört bir yanında başlayan karnaval kutlamaları için ‘mülteci çocuk kostümü’ satılması ülkede infiale yol açtı.
İnternetten yaptıkları araştırma sonucu ciddi rahatsızlıklarının olduğunu düşünen "siberkondria" (internetten hastalık arama davranışı) hastalarının, ağır deprasyona girme riskiyl
Musa Ebu Merzuk, "İsrail, Filistinlilere yönelik ihlalleri ve uluslararası camianın bu uygulamalara karşı harekete geçmesi nedeniyle bugünlerde en güçsüz halini yaşıyor" dedi.
Mazlumder, Tacikistan’da erkeklerin sakallarının zorla kesildiği ve kadınların başörtülerinin zor kullanılarak çıkartıldığı haberleri üzerine bir Tacikistan Büyükelçisine hitaben a
Rus profesör Pestov, Kremlin'in kendine çeki düzen vermemesi halinde ülkenin çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.