Fethullah Gülen, yerel mahkemenin kendisi hakkında iftira niteliği taşıyan haberleri yayından kaldırmayarak haklarının ihlal edildiği ve iç hukuk yollarının tükendiği gerekçesiyle Anay
Soma’da meydana gelen faciada, şirket sahibi ve yetkilileri madendeki tek yaşam odasının kaldırıldığını açıkladı. Ancak aynı yetkililer en çok ölümün olduğu yer olarak da bu noktay
Kredi kartına taksit yasağının hediye çekleriyle delinmesine BDDK el koydu. Hediye çeklerine de taksit yasağı geldi. Kurumsal kredi kartlarında ise taksit yasağı kaldırıldı.
AB Konseyi, büyük çoğunluğu Karayipler ve Pasifik bölgelerindeki ada ülkelerinden oluşan 19 ülkenin vatandaşlarına Schengen Alanı’na vizesiz girme hakkı tanıyan kararı onayladı.
Şam Yetim Derneği, 3 yılda 150 binden fazla kişinin öldüğü iç savaşta 300 bin çocuğun yetim kaldığını açıkladı. Al Jazeera, derneğin başkanı Muhammed Şindi Ravi ile ülkedeki ye
Ukraynalı liderler, ülkede Rusya yanlısı gösterileri bastırmakta yetersiz kaldıkları için ülkenin doğusuna Rusya tehdidine karşı BM barış gücünün konuşlandırılması çağrısında
Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, kendisine Twitter'dan hakaret edildiği iddiasıyla Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. 'Hakaret içeriği'nin kaldırılmasını ya da siteye erişimin eng
YouTube‘un gizli Suriye toplantısıyla ilgili kaydı silmesinin ardından siteye erişim engeli mahkeme kararıyla kaldırıldı.
Başbakan Erdoğan erken seçim tartışmalarına nokta koydu. Başbakan Anayasa Mahkemesi'nin Twitter'a erişim engelini kaldıran kararı için de "Uyarız ama saygı duymayız" dedi.
Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, suça konu içeriklerin kaldırılmaması nedeniyle Youtube'a erişim engelinin devamına karar verdi.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) Anayasa Mahkemesi’nin kararı gereği Twitter’a erişim engelini kaldırdı. TİB bu adımı Mahkeme'nin "İfade özgürlüğüne ağır müdahale"
Taliban, başkent Kabil'de Amerikalı sivil toplum kuruluşu görevlilerinin kaldığı binayı bomba ve silahlı saldırıyla ele geçirdi. İntihar bombacısı dışında ölen yok, altı kişi bina
Gazze’deki Hamas yönetimi Arap Birliği’nden İsrail’in uyguladığı ambargonun kaldırılması için harekete geçmesi talebinde bulundu.
Birleşmiş Milletler, Türkiye’de Twitter'a erişim yasağının kaldırılmasını istedi.
Liberya’ya seyahat edip Kanada’ya döndükten sonra ağır ateşle hastaneye kaldırılan kişinin Ebola virüsü taşımasından endişe ediliyor.