Rus uçağının düşürülmesi ile ortaya çıkan krizin ardından herkes Rusya'nın doğalgazı kesmesini beklerken kötü haber İran'dan geldi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, ''Omuzda füzeleyle boğaz geçişi normal, elçimizin çağrılmasını anlayamadık'' dedi.
Samsun'da denetim sonucu seyirden men edilen Rus bandıralı iki geminin limandan ayrılmasına izin verilmiyor.
Bölgeden Müslümanlar’ın izini silmek ve bölgenin çehresini tamamen değiştirmek isteyen Myanmar yönetimi Kuzey Arakan’ın neredeyse her köşesine Budist tapınakları inşa etmeye başlamı
Abdülkadir Selvi, Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizini masaya yatırdı...
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye’de büyük endişelere yol açan “Rusya Türkiye’ye buğday satışına yasak getirir mı?” konusunda son noktayı koydu. Dvorkoviç, “T
Türkiye ile ilgili nefret söylemi içeren yayınlara yer veren Rus kanallarında, yine skandal bir yayın vardı. Uçak krizinin ardından yaşanan gelişmeleri değerlendiren konuklar, Türkiye'yi
Nobel ödüllü Aziz Sancar, Türkiye Rusya krizine yönelik olarak 'Allah Putin'e akıl versin. Bütün yaptıkları delilikler hem Rusya'ya hem Türkiye'ye hem dünyaya zararlı' dedi.
Bir dönem Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği görevini yürüten Aydın Sezer, Putin’in dün yaptığı konuşmadan sonra krizin yeni bir aşamaya geçtiğini söyledi. Sezer “Artık
Türkiye'nin Musul'a asker göndermesini değerlendiren Iraklı Milletvekili Halid El Asadi, Irak'ın ülkeye izinsiz giren herkese IŞİD'e davrandığı gibi davranması gerektiğini söyledi.
Son dönemlerde yapılan en büyük katliam girişimine sahne olan Suriye'de küçük bir kızın, çizdiği resim ve yaptığı vasiyet yürekleri dağladı.
Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mitov, Esed’e silah taşıdıkları şüphesiyle Rus uçaklarına geçiş izni vermediklerini, uçaklarda silah ve mühimmat bulunduğuna dair ikna edici bilgi alınd
İstanbul Aksaray Metro İstasyonu’nda basın açıklaması yapan ardından ise 'Biji Apo, Biji Selo' diye bağıran gruba müdahale edildi.
İnsan her dönemde insan. Ama modern dönemde ibret bahsine sağır, tecrübe bakımından nasipsiz olmamızın bu çağa özgü bir sebebi olsa gerek. Yaşadıklarımızdan neden ibret alamıyoruz?
Sberbank Başkanı German Gref, Türkiye ile Rusya arasındaki sorunun 2016 yılında çözüleceğini açıkladı.