El Kaide'nin Suriye kolu Nusret Cephesi'nin El Kaide'ye bağlılığını sonlandıracağı öne sürülürken konuyla ilgili üst düzey bir açıklama yapıldı. Ayrılma iddialarını yalanlamayan
Diyanet İşleri Başkanlığı, Kur’an’ı Kerimlerin hatasız bir şekilde basılması için en titiz çalışmayı yürütüyor. Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurul Başkanı Osman Şahin, “8
The Economist dergisi, silahsızlanma çağrısının bazı HDP'liler tarafından 'Öcalan elimizi zayıflattı' yorumlarına neden olduğunu yazdı.
Halifeliğin kaldırılmasının ardından, son halifenin kızının sürgün gecesini anlatan hatıralarını Murat Bardakçı köşesine taşıdı.
Çocuk hayatımızın neresinde sorusu sıkça sorulmalı ve cevabı mutlaka tartışılmalıdır. Çocukla birlikte olduğumuz süre kadar, bu süre içinde nasıl vakit geçirdiğimiz de önemlidir.
Tel Aviv'de Netanyahu karşıtlarının toplandığı mitingde konuşan eski MOSSAD Başkanı Dagan, İsrail'in en kötü krizini yaşadığını söyledi
Ürdün, bir seminere katılmak için gelen Libyalı dört kadın milletvekilini havaalanında alıkoydu ve ülkeye girişlerine izin vermedi
Uşak’ta cinnet geçiren bir kadının av tüfeğiyle vurduğu kızı hayatını kaybetti, oğlu da ağır yaralandı.
Suriye’de sivil-savaşçı ayrımı yapmaksızın birçok kentte varil bombası kâbusu yaşatan Esed rejimine bağlı birlikler, Türkmen köylerini de tehdit ediyor. Stratejik öneme sahip Durin ka
Uşak’ta cinnet geçiren bir kadının av tüfeğiyle vurduğu kızı hayatını kaybetti, oğlu da ağır yaralandı.
IKBY Başkanı Barzani, 'Kobani'nin yeniden imarı hepimizin ulusal görevidir. Şehrin yeniden imar edilmesi gerekiyor' dedi.
Sudan'da Rönesans Barajı ile ilgili yapılan müzakerelerde Sudan, Mısır ve Etiyopya "ilkelerde'' anlaştı. Hazar Denizi de beş ülke arasında bölüşüldü.
ABD'nin California eyaletine bağlı Carson City belediyesinde Atatürk anıtı yapılmasıyla ilgili öneri belediye meclisinde reddedildi.
Antalya'da sevgilisi 20 yaşındaki Deniz Aktaş'ı silahla öldüren Lokman Barış Çelik, ifadesinde olay sonrası intihar etmeyi düşündüğünü, ancak vedalaşmak için telefonla aradığı k�
İngiltere'de, 3 kızın Türkiye üzerinden IŞİD'e katılması ile ilgili 'Türkiye'ye İngiliz polisi gönderelim' önerisine Türkiye'den sert cevap: