BM Güvenlik Konseyi, Ekim’de 38 vatandaşını kaybeden Filistin’deki artan şiddet olaylarını görüşmek için toplandı. BM İnsan Hakları Özel Raportörü Makarim Wibisono, “İsraillilere
Hizbullah milisleri, İran askerleri ve Rusya savaş uçakları tarafından desteklenen Suriye rejimi, Halep'e yeni saldırı başlattı. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'ne göre Humus'ta rejim ve m
Sağ baştan itibaren Necmeddin Okyay, Mustafa Düzgünman ve Eşref Ede... Necmeddin Hoca parmaklarının arasında kendi yetiştirdiği gülü tutuyor.
İnsansız hava aracı Orlan üreticisi 'St. Petersburg Teknoloji Merkezi' temsilcisi Türkiye'de düşürülen insansız hava aracının kendi şirketlerine ait olduğu haberlerini inkar etti.
Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier'in İran ve Suudi Arabistan'da idam ve insan hakları ihlallerine dikkat çekti.
Savaş bölgelerinden kaçan sığınmacıların Avrupa'ya tehlikeli yolculuğu sürerken, Yunanistan'ın Midilli adası yakınlarında "Aylan Kurdi" benzeri bir dram yaşandı. Yunan sahil güvenliğ
Nijer'de Kurban Bayramınıda içeren 8 günlük İnsan Yardım gezisinin hikayesi...
Arkeologlar Çin'de bir mağarada 80-120 bin yıl önce yaşamış bir insana ait 47 diş buldu. Keşif, modern insanın geçmişi hakkında bilinenleri değiştirebilir.
İsrail İç Güvenlik Servisi'nin raporu, İsrail'in Türkiye ile ilgili savunma sanayi ve insansız hava aracı pişmanlığını ortaya koydu.
Etiyopya'daki Birleşmiş Milletler İnsani İşler Bölgesel Ofisi, ülkede 8,2 milyon kişinin acil insani yardıma muhtaç olduğunu duyurdu.
Demirtaş, bugün yaptığı açıklamada halkı sokağa dökmeye yönelik herhangi bir açıklamasının olmadığını ve ortaya çıkması durumunda istifa edeceğini söyledi. 50’den fazla insan�
Polis Siirt'te HDP'lilere "Ölünün üzerinden siyaset yapmayın, illa insanları tahrik ediyorsunuz" dedi. Vekil grubu polis megafonuyla dağıttı
Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Gözlemevi, İsrail'in Filistin'de öldürme eylemlerinin arttığını belirtti.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, polis araçlarının ambulanslarının gelişini engellediğini belirten Demirtaş, polisin insanları coplayarak ölü sayısını artırmaya çalıştı
Alman bilim insanları 48 milyon yıl önce yaşamış ata benzeyen bir canlının fosilini buldu. Fosilin, yumuşak dokunun yanı sıra doğmamış yavrusunu da taşıdığı belirtildi.