10 yıl önce İslâm’ı benimseyip iman ettiğini anlatan Romanyalı Abdullah Daniel Cıniparu, yaşadığı köye küçük bir cami yaptırdı. “Cami bir toplumun kalbidir” diyen Cıniparu, şimd
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Birilerinin, cenazeleri ve yaralıları, terörist faaliyetlerin lojistik desteği haline getirmesine müsaade etmeyiz” dedi.
Tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, 'Çiyager hepimizden daha delikanlı çıktı' ifadesini kullandı...
Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in talimatıyla, İstanbul'daki tüm selatin ve merkez camilerde, perşembe akşamı cumayı müjdeleyen sela ver
Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, “Suriye’ye yardım edeceğimize dair söz veremeyiz. Bütçemiz sınırlı” dedi.
Kanser, birçoğumuzun korkulu rüyası. Kanserin nasıl oluştuğunu ve ölüme götürdüğünü derledik.
Alparslan BabaoÄŸlu ile gelenekli sanatlarda icazet ile ilgili konuÅŸtuk
Başbakan Davutoğlu, "Türkiye-Halep arasındaki insani koridor, Rus savaş uçaklarının da desteğiyle yabancı savaşçıların ve rejim güçlerinin işgâli altında. Türkiye’den Halep’e kor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, şimdiye kadar Türkiye'den ne özür ne de suçluları cezalandırma gibi işaretler vermediğini söyledi.
Tahkim, İran'ın Türkiye'ye sattığı gaz ile açılan davada Türkiye lehine karar vermişti. İran ise kesilen cezayı ödeyeceğini söyledi.
İngiltere Başbakanı David Cameron, ülkesinin sığınmacılar için 1,2 milyar sterlinlik ek yardımda bulunacağını açıkladı.
Başbakan Davutoğlu İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Suriye'ye yardım toplantısında konuştu. Davutoğlu toplantıdaki konuşmasında, 'Sınırımızda 10 bin kişi bekliyor. Halep b
Genelkurmay Başkanlığı, Ege’de eğitim uçuşu gerçekleştiren Türk jetlerinin Yunan uçakları tarafından taciz edildiğini açıkladı.
ABD'nin gizli bilgilerini sızdırmakla bilinen Wikileaks'in kurucusu Assange, BM vereceği kararın aleyhinde olursa teslim olacağını söyledi.
Papa’nın 1915 Olayları’nı “soykırım “olarak nitelemesinin ardından kriz yaşanan Türkiye-Vatikan arasında ilk yakınlaşma sinyali geldi.