Mısır'daki 25 Ocak Devrimi'nin 3. yıl dönümünde, ülkelerinin dışında yaşayan Mısırlılar darbe karşıtı protestolar düzenledi.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, geçen yıl Atatürk Havalimanına inen ve içinde 1,5 ton altın bulunduğu belirtilen uçağın "hiçbir adli işlem yapılmadan Dubai'ye hareket ettiğine ilişkin
Bakan Işık, "TÜSİAD Başkanı'nın gösterdiği tavır, Türkiye'deki bir paralel darbe girişimine destek tavrından başka bir şey değil" dedi.
Devrimin 3. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Tahrir Meydanı, Sisi yanlılarına açıldı
''Sana İhtiyacım Var'' kampanyasında ilk etapta 20 tır yardım malzemesi Suriyeli sığınmacılara ulaştırıldı.
Azeri ressam Hajıyev, her gün 10 saat çalışarak 1 yıl içinde yaptığı "Dinler Tarihi" adlı yağlı boya eserini, 4,5 milyon avro bedelle satışa çıkardı.
Suriye rejimi, Cenevre-1'de alınan kararlar kapsamında herhangi bir mutabakata varılmadığını açıkladı
Mısır'da düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde ölenlerin sayısının 24'e yükseldiği belirtildi.
Kanada’nın Quebec eyaletine bağlı L’İsle Verte kasabasında yaşlıların kaldığı bir komplekste 3 gün önce meydana gelen yangında ölü sayısı 5'e yükselirken, 30 kişiden hala haber a
İzmir’deki 38’i muvazzaf asker, 59’u tutuklu 357 sanığın yargılandığı davada, 13 tutuklu sanık hakkında tahliye kararı verildi
Suriye'nin başkenti Şam'da Filistinlilerin barındığı Yermuk Mülteci Kampı'nın sakinleri sığınma talep ediyor.
İÜ Veteriner Fakültesi, Türkiye'nin ilk transgenetik çiftlik hayvanını ürettiklerini duyurdu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı yeni görevinde yapacaklarıyla ilgili "Esaslı bir görev değişikliği yapacağım. Bunu da bekleyin" dedi.
Gaziantep'in Nizip ilçesindeki çadır ve konteyner kentte barınan Suriyeli öğrenciler karnelerini aldı
HSYK, Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle yetkili Adana Cumhuriyet Savcısı Aziz Takcı'nın yetkisini kaldırdı.