IŞİD'in Kobani'deki saldırılarını bahane ederek Türkiye'yi yakıp yıkanların verdikleri zarar gün yüzüne çıkıyor.
PYD eşbaşkanı Asya Abdullah, IŞİD'in Kobani'deki iki semte ağır silah ve tanklarla girdiğini açıklarken, IŞİD'e yakın sosyal medya hesaplarından da Kobani'nin artık düştüğü duyurul
IŞİD ile YPG güçleri arasında yaşanan çatışmalar Kobani'nin doğusundaki Kani Arab Mahallesi ve Mıştenur Tepesi'nde yoğunlaştı. ABD liderliğindeki koalisyon güçleri ise iki bölgedeki
Keşmir'de yaklaşık iki haftadan bu yana devam eden çatışmalardan dolayı bugün 5 sivil hayatını kaybetti
Van Valiliği, olayların devam ettiği Erciş İlçesi'nde dün saat 18.00'den itibaren ikinci bir emre kadar ilan ettiği sokağa çıkma yasağını kaldırdı.
IŞİD'in karşı konulamaz ilerleyişinin arkasındaki güç ortakları tek tek ortaya çıkıyor. IŞİD'in elindeki silahların menşeilerine yönelik araştırma ile, terör örgütünün kulland�
Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Türk Hava Yolları bu kente yaptığı iki seferini iptal etti.
Diyarbakır, Mardin, Van, Siirt, Muş ve Batman'ın bazı ilçelerinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Diyarbakır’da Cami-Der’e yapılan silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, Siirt’teki Kobani protestosunda iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti.
Diyarbakır Valiliği, iki gündür devam eden sokak eylemleri nedeniyle saat 22'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Mardin'in Dargeçit, Derik, Kızıltepe, Nusaybin, Mazıdağı, Ömerli, Savur ilçelerinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Van'ın Erciş İlçesi'nde saat 18.00'den itiba
Suriye'nin kuzeydoğusundaki Haseke kentinde YPG'ye bağlı silahlı güçlerin hedef alındığı iki ayrı canlı bomba saldırısında en az 30 kişi hayatını kaybetti.
Suriye'nin Kobani şehrinin doğu yakasında şiddetli çatışmaların ardından IŞİD bayrağının dikildiğini duyurdu.
İki bölgede gösteriler sürerken memurlar işbaşı yaptı, okullar açıldı.
Şanlıurfa Valisi Küçük, "Kobani'nin karşısında bulunan köylerdeki okulları ikinci bir emre kadar gelişmelere bağlı olarak tatil ettik" dedi