Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 16 kişinin isimleri belli oldu.
Türkiye lojistikte kriz yaşadığı İran’ı by-pass ediyor. Orta Asya’ya ulaşmak için kullandığı İran yolunu Azerbaycan üzerine taşıyacak olan proje 2015’in ilk çeyreğinde hayata geç
Arakan'da devlet desteği ile hem Budist şiddetine hem de ekonomik ve toplumsal ayrımcılığa maruz kalan Müslüman Rohingyalar, tecrit kamplarında yavaş yavaş 'öldürülüyor'. BM yetkilileri
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Atabek, “Hiçbir zaman devlette çalışmayı düşünmedim, hayatımda hiçbir zaman devlet memuru olmayı düşünmedim. Çünkü o alanlar bize hep k
Organ bağışı ile tek bir insanın pek çok kişinin hayatını kurtarması mümkün olabiliyor.
Irak'ın Diyala kentinde ordu ile terör örgütü IŞİD arasında çıkan çatışmada 30 militan hayatını kaybetti.
Maden ocağı yetkilisi, Şahin Uyar mahsur işçilerin hayatlarından umudunun olmadığını söyledi.
Baba İlyas 1239 tarihinde Türkiye Selçuklu Devleti’ne karşı gerçekleştirilen Babai İsyanının lideri idi. Baba İlyas bu girişiminin bedelini hayatı ile ödedi.
Afganistan'ın Farah kentinde polis ve Taliban militanları arasında çıkan çatışmada 26 kişi hayatını kaybetti, 49 kişi yaralandı.
İçinde Süleyman Demirel Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin bulunduğu bir minibüs uçuruma yuvarlandı. Kazada 8 öğrenci hayatını kaybetti
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında;Alman Haçlılarına Anadolu’nun mezar olması, Maymun tarafından ısırılan Yunan Kralının ölmesi, Danişmentli Beyliğinin sona ermesi, Çin’in BM’y
Batı Şeria'da İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu Filistinli bir gencin hayatını kaybettiği bildirildi.
ABD'nin Seattle şehrinde bir lisede meydana gelen silahlı saldırıda 6 kişi yaralandı. Saldırıda bir öğrenci hayatını kaybetti.
Libya'da Ensaru'ş Şeria örgütü ile 15 Ekim Silahlı Ayaklanması grubu arasında çıkan çatışmada 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde evde balon yutan 20 aylık Yusuf Buğra hayatını kaybetti. Çocuğun ölümüyle ilgili aileden ihmal iddiası geldi.