Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan Ergenekon davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Yeni Kanun Hükmünde Kararname'de helikopter kazası sonrası önlemler düzenlendi. Her yeni yükselti Harita Genel Komutanlığı'na bildirilecek.
İran, Irak'a doğalgaz ihracatına başladı. İran'ın resmi haber ajansı İRNA'ya konuşan İran Petrol Bakan Yardımcısı Emir Hüseyin Zemani, 'Çarşamba akşamı itibariyle Bağdat'a İran'da
Milli Savunma Bakanı Işık, "Terör örgütünü, bu bölgede artık eylem yapamaz hale getirip, Türkiye için tehdit olma konumundan çıkaracağız." dedi.
Şam'ın Cobar mahallesine saldıran Esed güçleri ile muhalifler arasında yaşanan çatışmalarda 25 rejim askeri öldü.
Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Dendiş, Suriye'de muhaliflerle girdiği çatışmada öldürüldü.
Rusya, IŞİD Lideri Bağdadi'yi öldürdüğünü duyurmuştu. Fakat hala bu bilgiyi netleştiremedi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan giden 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz'ın terör örgütü PKK tarafından şehit edildiği iddia edilmişti. Terör ör
Katar Havayolları, Körfezdeki büyük krize rağmen, Amerikan Havayolları'nın yüzde 10'una talip olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Muhtemelen İdlib bölgesinde ağırlıklı olarak bizler ve Ruslar, Şam etrafında ağırlıklı olarak Rusya-İran, güneyde Deraa bölgesinde Ürd
Paris'in en işlek caddesi Champs Elysee'de hafta başında yaşanan saldırının failinin 2016 yılında defalarca Türkiye'ye gittiği iddia edildi.
Ayasofya’da Kadir Gecesi programının ardından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sabah namazı ezanı okundu. Yunanistan'dan ise kınama açıklaması geldi.
Anadolu erenlerinden olan, adı daha çok Aksaray, Bursa ve Darende ile özdeşleşen Somuncu Baba'nın Kayseri'nin Akçakaya Mahallesi'nde doğduğu evi, çilehanesi ve adına yapılan cami keşfedil
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rı
Türk Silahlı Kuvvetleri, 5 zırhlı araç ve 23 personelin bu sabahtan itibaren Doha'ya ulaştığını resmen duyurdu.