28 Şubat sürecinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisiyken, başörtülü olduğu gerekçesiyle okuldan atılan ve yurtdışında eğitimini tamamlayarak mezun olan ve 12
İran'ın eski cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad vefat eden annesinin cenaze töreninde mezarın içine girerek bir süre yattı.
Yeni Şafak yazarı İbrahim Tenekeci, "Yakın zamanda, Ayasofya da ihya edilecek, 'nur yüzlü ezanına' kavuşacaktır" dedi.
İslam karşıtı komşuları tarafından katledilen üç Müslüman gençten Deah Barakat'ın teyzesi yenisafak.com.tr'ye konuştu. Yeğeni gibi Suriyeliler için yapılan yardım kampanyalarının g
İngiltere'nin başkenti Londra’daki BBC Genel Merkezi önünde toplanan yüzlerce Müslüman, ABD'de öldürülen 3 Müslüman gençle ilgili haberlere yeterince yer verilmediği gerekçesiyle Ameri
İsrail yargısı, 2003'te Gazze'de İsrail buldozerinin altında ezilerek yaşamını yitiren ABD'li aktivist Rachel Corrie'nin ailesinin tazminat talebini reddetti.
DEAŞ, Fransa'da bir süpermarkete eylem düzenleyen Amedy Coulibaly'nin eşi Hayat Boumeddiene ile yaptığı röportajı yayımladı.
Son dönemlerde yapılan düzenlemelerle, ceza almamak için düşük miktarda uyuşturucuyla yakalanan şüphelilerin genellikle yaptığı "içiciyim" savunması artık tarihe karışıyor.
El Cezire'nin iki muhabiri Muhammed Fehmi ve Bahir Muhammed, mahkemenin tahliye kararının ardından serbest bırakıldı
İsrail Merkezi Seçim Komitesi, İsrail’in politikalarını sert biçimde eleştiren meclisteki Arap milletvekili Hanin Zubi’nin 17 Mart genel seçimlerinde aday olmasını yasakladı.
Emniyette ''paralel yapı'' iddialarına ilişkin İstanbul merkezli 12 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 polis, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Yemen hükümetine yapılan Husi darbesine destek veren açıklamalarda bulunan İran Genelkurmay Başkanı Firuzabadi: "Yemen'in başkentinde devrimcilerin yerleşmesi ve askeri ve istihbarat merkezl
Emniyette ''paralel yapı'' iddialarına ilişkin İstanbul merkezli 12 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan polis memurları sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan Adli
Mısır’da, darbe karşıtlarının yargılandığı çeşitli davalarda 1 kişiye 125 yıl, 28 kişiye on beşer, 9 kişiye de üçer yıl hapis cezası verildi.
Özel harekât ve çevik kuvvete bağlı çok sayıda polisin katıldığı uyuşturucu satıcılarına yönelik ‘Şafak operasyonu’ düzenlendi. Operasyonda ilk kez bonzai imalathanesi ortaya çık