Münih’te varılan anlaşma sonrası Batı’ya yönelik eleştiriler artıyor. Suriyeli muhaliflerin liderlerinden Riyad Hicab, anlaşmanın aslında Rusya’nın ateşkesi kabul etmemesi anlamına ge
															
														Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, ülkesine karşı "korkunç tehditler" yaptığı için ABD ve Avrupa liderlerini suçladı
															
														Katolik ve Ortodoks cemaatlerinin ruhani liderleri Papa Francis ve Patrik Kirill, Küba'da bir araya geldi. 2 saat süren görüşme sonrası imzalanan ortak deklarasyonda, kilise birliğinin kaybınd
															
														Neredeyse bin yıl önce yolları ayrılan Katolik ve Rus Ortodoks Kiliseleri'nin ruhani liderleri Papa Francis ile Patrik Kirill, Küba’nın başkenti Havana’da buluştu.
															
														AFAD, Filistin'e acil sağlık giderlerinde kullanması için Dünya Sağlık Örgütü aracılığıyla 1,5 milyon dolar yardım gönderdi. Miktar, Gazze'deki 13 hastane ve 54 sağlık merkezinin 201
															
														Kırım Tatarları'nın manevi lideri Kırımoğlu, basında çıkan 'Türkiye’den Ukrayna’ya silah yardımı” ile ilgili haberleri yalanladı.
															
														HDP Eş Başkanları, AB liderleri Tusk, Juncker ve Merkel'e hitaben yazdıkları mektupta, AB’nin mülteciler konusunda Türkiye ile yürüttüğü görüşmelerdeki tutumunu eleştirdi.
															
														İstanbul Deniz Otobüsleri, hava şartları nedeni ile tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti.
															
														İran'ın, son 10 günde Suriye'deki çatışmalar sırasında ölen asker sayısının 54'e yükseldiği bildirildi.
															
														Avrupa Parlamentosu Bütçe Komisyonu, Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı yerleri ziyaret etti. Şeffaflık vurgusu yapan heyet, bütçenin neye harcanması gerektiğiyle ilgili incelemelerde bu
															
														Rus savaş uçakları İdlib'de muhaliflerin kontrolündeki yerleşim yerlerine düzenlediği hava saldırılarında 15 sivil öldü, 17 kişi yaralandı.
															
														İsrail askerleri dün 'bıçaklı saldırı' gerçekleştirdiği iddiasıyla Sudan vatandaşının öldürdüğünü duyurdu.
															
														Abdulkadir-i Geylani'nin, kayıp eserlerini toplamak için dünyanın birçok kütüphanesinde araştırmalar yapan 23. kuşaktan torunu Mehmet Geylani, Vatikan'da 3 eser bulduğunu belirtti.
															
														Kanaat önderleri, STK temsilcileri, aşiret reisleri, din adamları ve eski siyasetçiler, bölgedeki meseleler için kafa yoracak.
															
														İran, 'Suriye’ye asker göndermeye hazırız' diyen Suudi Arabistan'ı sert sözlerle tehdit etti.