Sosyal Medya

Güncel

Türkiye'yi savaşa sokacak her kararın karşısındayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Terör örgütü liderlerini ülkemize davet edenlere karşı terörü toptan reddeden, pazarlık konusu yapmayan CHP’nin safı çok net bellidir.



CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, "CHP, 1 Mart 2003 tezkeresinde olduÄŸu gibi, Türkiye'yi savaÅŸa sokacak her kararın karşısındadır. Terör örgütü liderlerini ülkemize davet edenlere karşı terörü toptan reddeden, pazarlık konusu yapmayan CHP’nin safı çok net bellidir" dedi.

Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu'nun "CHP safını belirlesin" dediÄŸini anımsatan KılıçdaroÄŸlu, "CHP, 1 Mart 2003 tezkeresinde olduÄŸu gibi, Türkiye'yi savaÅŸa sokacak her kararın karşısındadır. Terör örgütü liderlerini ülkemize davet edenlere karşı, terörü toptan reddeden, pazarlık konusu yapmayan CHP’nin safı çok net bellidir. Safını belirlemesi gereken kiÅŸi, dış politikada Türkiye'nin deÄŸil de ErdoÄŸan'ın çıkarlarını düşünen DavutoÄŸlu'nun ta kendisidir" deÄŸerlendirmesinde bulundu. 

CHP'nin savaÅŸ ve terör karşıtı duruÅŸunu, kiÅŸisel hesap ve çıkarlarına göre siyaset yürütenlerin anlayamacağını, bunu da doÄŸal karşıladığını ifade eden KılıçdaroÄŸlu, "Çıkar siyaseti yürüterek cihatçı çeteleri destekleyenler için Suriyeli mültecilerin durumunun bir trajedi deÄŸil sadece bir pazarlık konusu olabilir" görüşüne yer verdi.


Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.