Sosyal Medya

Kültür Sanat

Tezkire Seminerleri başlıyor

Akademi Kültür Siyaset Etütleri Derneği ile Tezkire Yayınları tarafından gerçekleştirilecek olan Tezkire Seminerleri Ankara’da başlıyor



GeçtiÄŸimiz yıl itibarıyla tekrar, periyodik olarak yayımlanmaya baÅŸlayan Tezkire dergisi faaliyetlerini farklı platformlarda sürdürüyor. Yayınevinin ardından akademik dünyaya dair seminer faaliyetleri bu çerçevede anılabilir. Dergi yazarları baÅŸta olmak üzere alanında yapmış olduÄŸu çalışmalarla öne çıkan akademisyen ve yazarlar tarafından gerçekleÅŸtirilecek olan seminerlerde sosyal ve beÅŸerî bilimler alanlarında çok deÄŸiÅŸik baÅŸlıklar kapsamında katılımcıların teorik ve düşünsel geliÅŸimlerine katkı sunulması amaçlanıyor.

Kurtuluş Kayalı, Kudret Bülbül, Kenan Çağan, Ertan Özensel, Yasin Aktay, Bedri Gencer, Erhan Afyoncu, Necdet Subaşı, Hamit Emrah Beriş, M. Akif Kireççi, Ergün Yıldırım, Ercan Yıldırım, Kenan Çapık, Yakup Öztürk, Öner Buçukcu gibi sosyal bilimci ve yazarların katılacağı seminerler çeşitli atölye çalışmaları ile desteklenecek.

Seminerlere katılım için başvuru yapılması gerekiyor. Başvuru yapmak ve programın tamamını incelemek için www.tezkiredergisi.org adresi ziyaret edilebilir.

BaÅŸvuru Tarihleri: 9-19 Åžubat 2016

Seminer Programının Başlaması: 29 Şubat 2016

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.