Filistin Çalışma Bakanı Memun Ebu Şehla, Gazze Şeridi'ndeki hastanelerde yaşanan ilaç krizinin hafifletilmesi için bugün bölgeye 12 kamyon ilaç gönderileceğini bildirdi.
30 yıldır akan kanın durması için başlatılan Çözüm Süreci’ni “AK Parti ile PKK anlaştı”, “Askeri, kışlaya hapsettiler” şeklindeki sözlerle baltalamaya çalışan çevrelerin, 2 p
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
Uluslararası Göç Örgütü Sözcüsü Viriri: AB ülkelerinin, göçmen kabulünde herhangi bir ayrımcılık yapması yasak. Hiç kimse, dini nedeniyle ayrımcılığa maruz kalmamalı.
Ürdün'de, Mescid-i Aksa'nın güvenliğine amacıyla muhafız sayısının artırılması projesi gündeme geldi.
TİMAV Başkanı Ecevit Öksüz, koalisyon görüşmeleri sırasında AK Parti’Ye İHL’lerin kapatılmasını dayatan CHP’nin, eline fırsat geçmesi halinde 28 Şubat’ı geri getirmek istediğini
Eyüp el-Kazzani’nin tüm bağlantılarını Türk Milli İstahbarat Teşkilatı (MİT) ortaya çıkardı.
Myanmar'da iktidar partisinden vekil olan Arakanlı bir Müslüman Myanmar vatandaşı olmadığı gerekçesiyle Kasım'daki seçimlere katılamayacak
Mardin’in Nusaybin ilçesinden geçen İpekyolu’nda, PKK’lılar tarafından menfeze konulan bombanın patlamasıyla yol kullanılmaz hale geldi.
İngiliz gazete, bugünkü sayfalarında Tunceli'deki izlenimlerine yer verdi.
İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, sosyal medyada yer alan, 'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete girme şansı olmaz' cümlesinin kendisine ait olmadığını belirtti.
Fransa'nın güneyindeki Auch kentinde dün yangın çıkan Auch Camisi'nin kundaklandığı belirlendi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande saldırıyı kınadı.
İstanbul Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup halk otobüsüne molotof kokteyli ile saldırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Hamas liderlerinden Zehhar, 'Hareketin işgal altındaki Batı Şeria'da yönetimi ele almasının zamanı geldi' dedi.
Erken seçim AK Parti’de “ağabey”lere yeniden kapıyı aralıyor. Genel Başkan Davutoğlu üç dönem kuralını esnetecek şekilde tüzük değişikliği talimatı verdi. Böylece hem mevcut 26