Mısır’da temmuz darbesinden sonra Cumhurbaşkanı Yardımcılığına getirilen ve Rabia olaylarından sonra istifa eden Muhammed Baradey, 'perde' olarak kullanıldığını ve ordunun ayrıcalıkl
70 yıllık sürgün hayatları devam eden Ahıska Türkleri yurt aramaya devam ediyor. Slavyansk'ta yaşayan Ahıska Türkleri, doğuda gerginliğin tırmanmasının ardından yöreye savaşın yenid
Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden iki çocuğun ailesi, gerginliğin son bulması için sağduyu çağrısında bulundu.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Kobani'nin kurtarılmasında oynadığı rol nedeniyle Türkiye'ye teşekkür etti.
"Güneşi Duyabilmek" adlı yazımı, beni hali ve devamlılığıyla iyi ve salih bir amele teşvik eden Samsun'lu kardeşim Mehmet Köse'ye ithaf ediyorum.
Yunanistan'ın yeni lideri Alexis Tsipras'ın yasalara göre kabineyi kurarken papaz huzurunda İncil'e el basarak yemin etmesi gerekiyor. Din dahil her türlü kurumu reddeden AB karşıtı partinin
Kadıköy Belediyesi, İslam dünyasını ayağa kaldıran karikatürü ücretsiz dağıttığı gazetede sansürsüz yayınladı.
CHP’den istifa eden Ercan Cengiz Merkez Parti’ye katıldı.
Boko Haram saldırısı nedeniyle Nijerya'nın Maiduguri kentinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada; teröristleri yakalamak amacıyla başlatılan o
Ülkelerindeki iç savaş nedeni ile doğdukları toprakları terkeden Somalililer, diğer ülkelere göç eden hemşehrileri gibi Güney Afrika’da da kendi hayatlarını kurdular.
Kosova'da son yılların en büyük protestosu yaşandı. Muhalefetin organize ettiği gösterilerde Arnavutlara 'vahşi' diyerek hakaret eden Bakan Yablanoviç'in görevden alınması istendi.
Irkçı ve İslam karşıtı Flaman Menfaati Partisi'nin eski lideri Dewinter, meclis kürsüsünde elindeki Kur'an-ı Kerim'i havaya kaldırarak "Birçok fenalığın nedeni, tüm kötülüklerin kay
fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışma nedeniyle 25 Ocak'tan 8 Şubat'a kadar 1, 2, 3 ve 4 numaralı gişeler trafiğe kapatılacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz-el Suud’un ölümü nedeniyle Arapça olarak kaleme alınan taziye mektubu gönderdi
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, dün gece hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdulaziz el-Suud için taziye mesajı yayımladı.