Endonezya'nın Sulawesi Adası'ndaki Gorontalo eyaletinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih ile Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'nin görüşmesine ilişkin paylaşılan fotoğraf Irak'ta 'bayrak krizi' yaşanmasınasebep oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Mustafa Şentop'un TBMM Başkanı seçilmesinde verdikleri destek için telefonla arayarak teşekkür etti.
Habertürk yazarı Mehmet Akif Ersoy Mısır'da idam cezası verilen 9 genç ve yargı sürecini kaleme aldı. Ersoy, köşesinde idam cezasını veren hakimin elinde de Kuran vardı idam cezasına ç
Kars'ta, Bülbül Mahallesi'ndeki evlerinde bilinmeyen nedenle çıkan yangında Ceren Temel (4), 7 aylık kardeşi Asmin'i alevlerden kurtardı.
Putin ile Netanyahu, Moskova'da ana gündem maddesinin Suriye olacağı bir toplantı gerçekleştirecek.
Pakistan Adalet Hareketi (PTI) Milletvekili Rameş Kumar Vankvani, Hindistan'da düzenlenen bir festival çerçevesinde Hint yetkililerle bir araya geldi.
Katolik Kilisesi'nin dünyadaki önemli temsilcilerinin katılımıyla Roma'da yapılan ve 4 gün süren Kilise'deki cinsel istismarla mücadele zirvesi sona erdi.
Almanya’da Sol Parti, Avrupa Parlamentosu seçimleri için liste başı aday olarak, 1989 yılında ailesiyle Almanya’ya gelen Özlem Alev Demirel ile Martin Schirdewan’ı gösterdi.
İstanbul Valiliği yaptığı resmi açıklama ile yarın (25 Şubat Pazartesi) tüm okulların tatil edildiğini duyurdu. İstanbul'da yaşayanların merakla beklediği kar tatili haberi geldi. Vali
Kartal'daki facianın ardından 81 ile genelge gönderen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'de 6,7 milyon konutun acilen yenilenmesi gerektiğini söyledi.
Çanakkale'de okullar kar yağışı nedeniyle pazartesi günü tatil edildi.
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, kullandığı araçla Caracas sokaklarını gezerek, "Bugün devrime destek vermek için sokağa çıkan ve Donald Trump'tan Venezuela'dan ellerini çekmesin
Türk doktorlar nefes borusunda darlık oluşması nedeniyle solunum sıkıntısı çeken hastalar için geliştirdikleri yöntem sayesinde tıp literatürüne girmeyi başardı. Karadeniz Teknik Üni
Bir dönem Adana Büyükşehir Belediyesi bağımsız belediye başkanı olan Abdurrahman Boztaş'a Konya'dan rakip çıktı. Eşekle oy isteyen Boztaş'ın rakibi atıyla oy toplamaya çıkan Konyal�