FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto eden vatandaşlarca kafası kesildiği ileri sürülen askerin sağ olduğu belirlendi.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, bütün devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörlerini, darbe girişimi ve akademik camianın PDY'den temizlenmesine yönelik adımları görüşmek üzere acil top
Milletin iradesine darbe yapmak isteyen FETÖ'nün askerleri, üniformaları üzerlerinden çıkarılarak gözaltına alındı.
Darbe girişiminin ilk saatlerinde ve sonrasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda neler yaşandığının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
FETÖ'cü askerlerin darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanlığı kaynakları, vatandaşların meydanları terk etmemesi yönünde uyarılarda bulunuyor.
İstanbul Adli Tıp kayıtlarında başı kesilerek öldürülen herhangi bir kimsenin bulunmadığı öğrenildi.
ADANA'nın Pozantı İlçesi'nde 4 polis, darbe girişimi sırasında emre itaatsizlik ettikleri iddiasıyla tutuklandı.
Fethullahçı Terör Örgütü'ne mensup askerlerin darbe girişiminin önlenmesinden sonra güvenlik birimlerindeki teyakkuz hali devam ediyor.
FETÖ'cü askerlerin yapmak istediği darbenin gecesinde yaşananların detayları ortaya çıkıyor.
Erdoğan'ın 'meydanlara inin' çağrısı, halkın kritik noktalara akın ederek bu noktaları cuntadan geri alması, Özel Kuvvetler'deki operasyon, Genelkurmay Başkanı'nın direnişi, Diyanet'in
Darbe girişimini protesto ettiği sırada hayatını kaybedenlerin Fatih Camii'ndeki cenazesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Meydanlardan ayrılmayacağız, gevşemeye gelmez. Bu iş 12 saatli
Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk, darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde işlemleri süren Öz
Terör örgütü FETÖ'ye destekleyici nitelikte yayın yapan 5 haber portalı mahkeme kararıyla kapatıldı.
15 Temmuz akşamı meydana gelen darbe girişimi olaylarında demokrasisine sahip çıkmak için darbeci askerlere tepki gösteren vatandaşın bir askerin boğazını kestiği yönünde yayılan habe
Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda pazartesi için askeri çağırma planı uygulanmaya başlaması yeni bir endişeyi gündeme getirdi.