El Bab'ın teröristlerden temizlenmesi için yapılan operasyona Türk tankları destek veriyor.
Tunceli'nin Bali Deresi'nde hava destekli operasyonda öldürülen 14 PKK'lı arasında, 1.5 milyon lira ödül ile aranan 'Agit Amed' kod adlı Umut Hocaoğlu'nun da bulunduğu belirtildi.
İki ülke arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı
Suriye'nin Türkiye sınırındaki Azez ilçesinde muhalif gruplar arasındaki çatışma sona erdi
FETÖ'den gözaltına alınan iki hakim, oruçluyken deşifre olmamak için gerektiğinde yemek yiyebilecekleri konusunda kendilerine izin verildiğini söyledi.
TUSKON Mart 2014'teki programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tehdit edildiği sırada alkışlayanların sırrı çözüldü. Savcılık isimleri tek tek tespit etti.
PYD terör örgütü, El Bab’ın muhaliflerin eline geçmesi halinde 3 koldan saldırıya geçmeye hazırlanıyor.
Türk-Amerikan İş Konseyi Başkanı Ekim Alptekin, Obama'nın, AB ile oluşturulacak Transatlantik Serbest Ticaret Bölgesi anlaşmasına imza atamadan Trump'un başkan seçilmesi nedeniyle Türkiye
Aylarca konuşulan FET֒nün ananas mesajıyla ilgili sır perdesini kalkıyor: Afrika’dan ananas kolileri içinde yurda sokulan altın ve elmaslar Koza A.Ş’nin madenlerinde aklandı.
Baradey, 3 yıl önce gösterilerin barışçıl yoldan çözülmesi için çalışması nedeniyle devletin bazı kurumları tarafından tehdit edildiğini açıkladı
Van’ın Muradiye ilçesinde gece saat 02.55 sıralarında AK Parti İlçe Başkanlığı binasına düzenlenen saldırıda binada büyük çapta hasar meydana geldi.
Terör ve FETÖ nedeniyle güvenlik tedbirleri alırken, toplumun ve özellikle iş dünyasının güvenini kaybetmemek de önemlidir. Yatırım ortamının iyileştirilmesi, bürokrasinin işadamlar�
Ümmetin ilk kıblesine canı pahasına “Sahip” çıkan Şeyh Raid Salah’a ümmetin “Sahip” çıkması gereken günler..
Amerikan tahvillerine yönelik talebin azaldığı anlamına gelen bu gelişmede, küresel tahvil piyasasının geçen haftadan bu yana yaklaşık 1 trilyon dolar küçülmesi etkili oldu.
Knesset kanun tasarısını onaylamasından dolayı “derin kaygı” duyduğunu belirten Trudeau, "Anladığımız kadarıyla kararın sonuçlanması için bir kaç adım daha atılması gerekiyor ve