Soma'da 301 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili hazırlanan iddianame tamamlandı. Savcılık, 8 tutuklunun, 'Olası kastla öldürme' eyleminden 301 kez cezalandırılmasını i
BM Genel Sekreteri Ban, İsrail'in son Gazze saldırısında BM yerleşkelerine sığınan Filistinli sivillerin öldürülmesi ve yerleşkelere verilen zararların araştırılması için 5 kişilik
Almanya'da bir kütüphanede bulunan el yazması Kur'an-ı Kerim sayfalarının şimdiye kadar tahmin edilenden daha eski olduğu bildirildi.
ABD Posta Servisi, uğradığı siber saldırıda 500 bin çalışanı ve bazı müşterilerinin kişisel bilgilerinin çalınmış olabileceği açıkladı.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde üç gün önce sokak ortasında alnından vurularak öldürülen Abdullah Budak’ın infazını PKK üstlendi. Ögrütün Cizre sokaklarında dağıttığı bildiride b
Siyonist İsrail rejimi Filistin halkına yönelik saldırı ve tutuklamalara devam ediyor...
Afganistan’ın Logar, Kabil ve Nangarhar kentlerinde sabah düzenlenen bombalı saldırılarda, 11 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
IŞİD'e yakın haber siteleri, PKK'nın yöneticilerinden Bahoz Erdal'ın ani bir baskın sonucu öldürüldüğünü duyurdu. İddiaya göre, saldırıda Bahoz Erdal'ın yüzü parçalandı ve örg�
Bitlis'te devam eden altyapı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte, bir işçi toprak altında kaldı. Göçükten yaralı çıkartılan işçi hastaneye kaldırıldı.
Nijerya'nın güneydoğusunda bulunan Yobe eyaletindeki bir ortaokula düzenlenen bombalı saldırıda çoğu öğrenci 32 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Umran Hareketi Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Can, Akit’e konuştu. Terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik çirkin saldırısını değerlendiren Can; “Türkiye, İsrail ile bütün
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya düzenlediği saldırılara ait , “Türkiye mazlumların sesidir, vicdanıdır.
IŞİD lideri El Bağdadi'nin hava saldırılarında ağır yaralandığı iddia edildi. Fakat, ABD iddiayı henüz doğrulamadı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bazı alacakların yeniden yapılandırılmasını da içeren "torba yasa"nın ilk sonuçlarını açıkladı. 7 Kasım itibarıyla toplam 1 milyon 665 bin kişinin ba�
İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt, Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıya verilecek en büyük cevabın, ittihat-ı İslam olduğunu belirtti.