ABD Rusya ve İran'ın anlaşmasına göre Suriye, PYD güdümlü Kürt devleti, Esed yönetimi ve çöle hapsedilmiş DAEŞ bölgesi olarak 3'e bölünecek.
Rusya ve ABD'nin üzerinde anlaştığı ve Suriye'de çatışmaların durmasına dair anlaşmayı içeren karar tasarısı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) oybirliği ile kabul edil
Kırgızistan’daki daha önce dini okullarda çalışma izni verilen öğretmen ve müdürlerin çeşitli bahanelerle çalışma izni iptal edildi
TMSF Başkanı Gül, Bank Asya'nın devrinden sonra 1 yıllık sürenin dolmasının hemen ardından satılacağını, satılamazsa tasfiye edileceğini söyledi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türksat'a gönderdiği yazıda, İMC TV'nin frekansının iptal edilmesini istedi. Savcılık, kanalın 'terör örgütü propagandası yaptığını' iddia etti.
Yunanistan'ın başkenti Atina'da dün iki mülteci kendilerini asmaya kalktı.
9'u tutuklu 33 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi.
Suriye’de terör örgütü PKK’nın uzantısı PYD’yi müttefik olarak gören ABD’den şok bir karar. Hiçbir zaman şiddete bulaşmayan ve reddeden Müslüman Kardeşler (İhvan), ABD Temsilciler
Azerbaycan'ın Hocalı kasabasında Ermeniler tarafından katledilen 613 Azeri, vefatlarının 24. yıl dönümünde hüzünle anıldı.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tahliyelerine hükmedilen Can Dündar ve Erdem Gül, tahliye oldu.
Arkeologlar, Avrupa'nın en eski Müslüman mezarının Fransa'nın Nimes kentinde bulunduğunu duyurdu. Bulunan 3 mezarın, naaşların kıbleye doğru defnedilmesi ve yapılan testlerle Kuzey Afrika
Mısır'ın istediği durumda olmadığını ifade eden Sisi, halktan sadece kendilerini dinlemesini isteyerek "Mümkünse Mısır için kendimi satarım” dedi
Anayasa Mahkemesi, 92 gündür tutuklu olan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün, "kişi hürriyeti ve güvenliği haklarının ihlâl edildiğin
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeyd, "Sığınmacılar, Balkan güzergâhındaki Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Makedonya'dan Yunanistan'a doğru sınır dışı ediliyor" dedi.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, mülteciler konusunda Avrupa Birliği'nin Erdoğan'a yalvaracak konuma geldiğini belirtti.