Genelkurmay İstihbarat Dairesi Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Cemal Kaşıkçı'nın Suudi konsolosluğunda sorgulanma ve infaz görüntülerinin internet üzerinden Riyad'a izletildiğini öne
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.
Kırşehir'de sabah saatlerinde, ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi Hatice Aydoğdu, okula gitmek üzere apartmanın önünde servis beklerken, Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Haberin
Sevilay Yılman, "Kılıçdaroğlu'nun kafasındaki İstanbul adayı kim biliyor musunuz?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Her ne kadar son günlerde Muharrem İnce'nin, 'Önseçim olursa ben
Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.
MHP yönetiminin Ankara'da Gökçek'i aday göstermeyi düşündüğü iddiası siyaswet gündemini sarsarken "Gökçek'in ise 'bir konsensus olması halinde MHP'den aday olmayı düşündüğü' iler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç (3) il müftüsünü görevden aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Adil Abdulmehdi'nin, yeni kabinede yer alacak adaylarla birlikte meclise gelmesinin ardından, siyasi gruplar arasında, kabinede yer alması beklenen bazı isimler üzerinde yaşanan anlaşmazlık ge
Rasim Özdenören- Yeni Şafak
MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Gökçek'i düşündüğü yönündeki haberlerle ilgili AK Parti'den açıklama geldi.
BM Uluslararası Myanmar Bağımsız Araştırma Misyonu Başkanı Marzuki Darusman, Myanmar'da Arakan Müslümanlarına karşı soykırımın devam ettiğini belirtti.
1881-1885 yılları arasında İstanbul’da ABD elçisi olarak görev yapan Lew Wallace ile Sultan II. Abdülhamid arasında güçlü bir dostluk başlar ve bu dostluk Wallace ülkesine döndükten s
Halkbank, bankanın Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Eryılmaz'ın görevinden ayrıldığını bildirdi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP Grup Başkanvekili Usta'yı görevden aldı.
İsrail Dışişleri Bakanlığı Siyasi Direktörü Alon Ushpiz'in açıklamasına göre, Fransa seçimlerin ardından ABD'den kendi planını halka açıklamasını isteyecek.