İsrail Dışişleri Bakanlığı, diplomatik ilişkisinin olmadığı Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de yakında Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kurumu'na (IRENA) akredite bir o
Siyonist işgal rejimindeki askeri kaynaklara yakınlığıyla bilinen Walla internet sitesinin askeri analisti Amir Bohbot, bıçak intifadasının zamanla İsrail askerleri için değirmene dönüş
Rus Profesör Zubov, "Yürüyüş için eski meydana gidilmeliydi, zira askerlerimiz, Türkler ve Suriyelilerin hataları yüzünden değil, Kremlin'in hataları yüzünden ölmüştür" dedi.
Nijerya'nın Kano eyaletinde Şiiler'in düzenlediği bir tören alayı sırasında düzenlenen intihar saldırısında en az 21 kişi öldü.
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı'nın da katıldığı 64. Hükümet'in ilk Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuştu. Kurtulmuş, “Böylesi
Rus basını, ülkelerine ait savaş uçağının Türkiye hava sahasını ihlal etmesi nedeniyle düşürülmesine ilişkin haberlerinde 'çaresizlik girdabına' girdi.
Rusların Türk şirketlere karşı boykot başlatması üzerine sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Fenerbahçe taraftarı Yandex'i boykot ile ilk adımı atarken sosyal medyalarda ise Rus
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, "Başörtüsü bir mücadeleydi. Bu mücadelede haklarımızı bıraktık ama başörtümüzü bırakmadık" dedi.
Rusya’nın aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi'nden Vladimir Jirinovski, Türkiye'ye karşı misilleme önerilerinde kantarın topuzunu iyice kaçırdı.
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul'da yarın kuvvetli sağanak bekleniyor.
Rusya'nın devlet kontrolündeki doğalgaz şirketi Gazprom, ödeme alamadıkları gerekçesiyle Ukrayna'ya gaz sevkiyatını durdurdu.
Gazeteci Can Dündar’ın tutuklanmasına gerekçe gösterilen “MİT TIR’larında cephane” haberi Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanmadan 16 ay önce başka bir gazetede yayınlandı. O zaman bu ha
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ülkesinin Türkiye’ye vize serbestîsinin 1 Ocak itibariyle askıya alınacağını söyledi. Kremlin'den de Putin'in Erdoğan'la görüşmeyi reddettiği açıkla
Putin’in fikir babası olarak da bilinen aşırı Rus milliyetçisi yazar Alexandr Dugin, Rusya’nın Suriye’ye askeri müdahalesinin sebeplerini açıkladı.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup, Emniyet Müdürlüğü binasına bombalı saldırıda bulundu.