Diyarbakır Valiliği Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin ve bir polisin şehit edilmesi ile sonuçlanan terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.
Kaynak Holding’e 10 gün önce kayyum atanmasının ardından şirketin bünyesinde bulunan NT kitap mağazalarında Fethullah Gülen’e ait kitaplar raflardan kaldırıldı.
Geçici hükümette Avrupa Birliği Bakanlığı yapan Prof. Beril Dedeoğlu, Putin'in kendi uçağını vurdurduğunu söyledi.
Suriye'de Türkmenlere karşı yürütülen ortak saldırılarda Rusya, Esed rejimi ve İran askerleri birlikte hareket ediyor.
ABD’nin Colorado Eyaleti’ndeki bir aile planlaması merkezine saldıran bir kişi, biri polis 3 kişiyi öldürdü. Saldırgan 5 saat süren çatışma ve bekleyişin ardından yakalandı.
Zehra Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Kaos Hattı Almanya programında sığınmacıların dramına ortak olmayan Türk girişimciler vicdan dersi verdi.
Tahir Elçi'nin öldürülmesinin ardından suçu devlete yıkmanın peşine düşen medyanın öncüsü yine Doğan Medya..
Rusya’dan gelen TIR’lar ve konteynerler, liman ve sınır kapılarındaki gümrüklerde bekletilecek, sivil havacılık alanında tedbir alınacak
Diyarbakır Barosu'nun bugün Sur ilçesindeki basın toplantısında hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması açıklaması yapması bekleniyordu
Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada Rusya'ya seyahatlerin ertelenmesi tavsiyesinde bulundu.
Polis ile YDG-H'liler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Tahir Elçi öldü, 1 polis şehit oldu, 3 kişi de yaralandı
Suriye'nin Bayırbucak Türkmen bölgesindeki çatışmalar, güneydeki Gımam, Zuveyk, Derhanne ile Cebel Ekrad bölgesi ve çevresinde yoğunlaştı.
ABD'nin uluslararası yayın kuruluşu CNN, yayınladığı bir haberinde kullandığı haritadan 'İsrail'in ismini çıkarıp 'Filistin' yazınca İsrail çıldırdı. İsrail Başbakanı Netanyahu'
Rusya'nın hava sahası ihlalleri rekor seviyeye ulaşmış durumda. Uzmanlara göre, Putin, Soğuk Savaş'a özgü bu taktiği geri getirdi
Türkiye ile Rusya arasında sınırda düşürülen Rus uçağı nedeniyle başlayan ve Putin'in arka arkaya yaptığı açıklamalarla derinleşen gerilim ilk olarak iki ülkenin borsa ve para birim