AYM kararını 'flaş gelişme' olarak dünyaya duyuran uluslararası ajanslar, tahliye haberini de 'son dakika' geçti.
Beyaz Saray Basın Sözcüsü Earnest, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye konusunda kendisini çok ön plana çıkarmasını yorumladı.
Yunanistan'ın başkenti Atina'da dün iki mülteci kendilerini asmaya kalktı.
Dündar, cezaevinden çıkmasının ardından Halk TV'ye canlı yayında bağlanarak hükümete meydan okudu: Bizi içeri attıklarına pişman olacaklar..
İran'da Uzmanlar Meclisi ve milletvekili seçimlerinde oy kullanma işlemi başladı
MHP'yi yakından izleyen akademisyen Kürşad Zorlu’ya göre, mahkemeye taşınan kongre süreci partinin parçalanması tehlikesini beraberinde getirebilir.
Suriye'de bu gece 00.00'dan itibaren savaşın başlamasından bu yana ilk kez kapsamlı bir ateşkes denemesi yapılacak...
ABD Başkanı Obama, Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında Suriye'deki son gelişmeleri, ‘çatışmaların durdurulması’ anlaşmasını ve IŞİD’le mücadelede gelinen son noktayı
9'u tutuklu 33 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi.
'Rossiya 24' ile Rossiya kanallarında, Kırgızistan’ın terör örgütü DAEŞ’in insan gücü kaynağı haline geldiği ileri sürüldü.
İzmir'in Konak ilçesinde, kaçak at kesimi yapılan depoya düzenlenen baskında 8 kişi gözaltına alındı.
Anasaya Adalet Karma Komisyonu'nda bekleyen 429 dosyadan 240'ı HDP'li 38 vekile ait. Rekor ise 60 dosya ile HDP eş başkanı Demirtaş'ın.
Komandolar ve özel kuvvetler gibi seçkin TSK birliklerinin teröristlere karşı şehirlerde görevlendirilmesi gündemde. Milli Savunma Bakanlığı ile Genelkurmay, jandarma ve polis dışında as
Suriye’de terör örgütü PKK’nın uzantısı PYD’yi müttefik olarak gören ABD’den şok bir karar. Hiçbir zaman şiddete bulaşmayan ve reddeden Müslüman Kardeşler (İhvan), ABD Temsilciler
Azerbaycan'ın Hocalı kasabasında Ermeniler tarafından katledilen 613 Azeri, vefatlarının 24. yıl dönümünde hüzünle anıldı.