Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HDP propagandalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bugün Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde bulunan tarihi kent Şuşa’nın Ermenistan tarafından işgal edilmesinin 23 yıldönümü.
Enerji Bakanı Taner Yıldız, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, iktidar olmaları halinde elektriğin bir kısmını ücretsiz dağıtacakları iddiasını eleştirdi.
"Rum tarafı 41 yıldır Beşparmak Dağları'ndaki mayınları BM'den gizledi. BMGK'yı ayağa kaldırması gereken bu insanlık görevinin Rum lider tarafından ‘jest’ olarak sunulması 'pişkinli
Depremin vurduğu Nepal'de bulunan İHH ekipleri, bir yandan enkaz altında kalanları çıkarmaya çalışırken diğer yandan depremzedelere acil gıda, barınma ve hijyen paketi dağıtımına deva
İdlib ve Cisreş Şuğur’un fethini kutlamak için camiden çıkanlara lokum dağıtan gençleri hedef gösteren sol medyanın kışkırtma çabaları bilinçli bir kampanyanın ürünü!
Dağıstan lideri Abdulaltipov, Rus güvenlik güçlerine sert eleştirilerde bulunan Çeçen lider Kadirov'u destekledi
Geçtiğimiz hafta sonu Esed rejiminin Cisreşşuğur'u muhaliflere kaptırmasının ardından Fatih çevresindeki camilerde lokum dağıtan gençler, merkez medya tarafından hedef gösterildiler.
7,9'luk depremin ardından yardımlar köylere ulaşamaya başladı. Ancak depremzedeler, yardım dağıtımının yavaşlığından şikayetçi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ mitinginde yoksulluğa değindi ve “13 yılda çözmediler, 4 yılda çözeceğim. Aile sigortasını getireceğim, hiçbir aile benim gelirim 720
“İşte bu bizim de Musa’nın da gerçek tanrısıdır. Ne var ki Musa, gerçek tanrısını unuttu (da Sina dağına onu aramaya gitti)” dediler. (Taha / 88)
Selimiye Camii'ne gelen çorapsız ziyaretçilere ücretsiz çorap dağıtım dönemi başladı.
İHH tarafından Diyarbakır’da düzenlenen ‘Ortadoğu’da Kürtler ve Barış’ konulu sempozyum sonrası Akit’in sorularını cevaplayan Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Prof. D
Şili’nin güneyindeki Calbuco yanardağı, 43 yıl aradan sonra faaliyete geçti. Gökyüzünü 20 kilometrelik kül ve toz bulutu kapladı.
Darbe yaptığı 3 Temmuz 2013’ten bu yana beş bini aşkın insanı öldüren ve Müslüman Kardeşler’e terör estiren Sisi cuntası, darbe karşıtlarına gözdağı vermek için İhvan lideri Be