Suudi Adalet Bakanı: 'Kaşıkçı olayı Suudi Arabistan'ın egemenliğindeki topraklarda meydana geldi. Gerekli prosedür tamamlanınca olay mahkemeye sevk edilecek.' açıklamasında bulundu.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kosova'da basına açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, Türkiye'nin dünyada en fazla yardım yapan ülkelerden biri olduğunu belirtti.
Aralarında Mısır, BAE ve Yemen gibi ülkelerin de olduğu Arap ülkeleri kayıp gazeteci Kaşıkçı olayında Suudi Arabistan'a destek verdi.
ABD Başkanı Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, üst düzey görüşmeler yapmak üzere yarın Moskova'ya gidiyor.
İşgal güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistin bayraklı tişört giydiği gerekçesiyle Filistinli bir genci gözaltına aldı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde ganyan bayisi işleten Barış N. (51), tartışma sırasında tabancayla yaraladığı kişinin 4 yakını tarafından masa ve sandalyelerle dövüldü. Olay, cep telef
Dünyanın en büyük tuzlu ve sodalı gölü olan Van Gölü'nde inci kefali dışında, mikrobiyalitte yaşayan 5-6 santimetre boyunda yeni balık türü bulundu.
İzmir'e yaklaşık 20 gün önce 5 bin 391 angus getiren ve prosedürler tamamlanmadığı gerekçesiyle indiremeden Alsancak Limanı'ndan ayrılan 'Julia AK' isimli gemi İskenderun Körfezi açıkl
Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı konsolosluk önünde açıklamalarda bulundu. Kışlakçı, "İş burada bitmedi bütün dünyayı harekete geçmeye davet ediyoruz. Cemal için
Mektebim Okulları'nda düzenlenen 'Dünden Yarına Tarih Konuşmaları'nın konuğu olan ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Lozan tartışmaları üzerine "İsmet Paşa Lozan'da 12 adaları s
Ak Parti hükumetlerinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı gibi önemli görevler alan Hüseyin Çelik "Andımız" tartışmalarını Düşünce Mektebi'ne yorumladı.
İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı (İMKON) Tahir Tellioğlu, önlem alınmadığı takdirde 100 bin müteahhitin batabileceğini ve 700 bin kişinin işsiz kalabileceği uyarısında bu
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından, gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayı üzerine görevden alınan Kraliyet Danışmanı Saud el Kahtani, Twitter hesabında, bu işin
Üst düzey bir Türk yetkiliden bilgi alan uluslararası haber ajansı, polis ekiplerinin Kaşıkçı'nın cesedinin yerini bulmak üzere olduğunu dünyaya duyurdu.
Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, Danıştay 8. Dairesinin 'Öğrenci Andı' ile ilgili 'yeniden okunsun' kararına tepki göstererek sosyal medya üzerinden yap