ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Fethullah Gülen'i kastederek "Bu beyefendi Pensilvanya’da yaşıyor olsun ya da olmasın, Türk hükümetinin Twitter’ı yasaklaması, kendileriyle aynı �
Çek Cumhuriyeti polisi, 1 Ocak'ta Filistin'in Prag Büyükelçisi Cemal el-Cemal'in ölümüne neden olan patlamanın, sanıldığı gibi kasaya kurulan bubi tuzağından kaynaklanmadığını bildir
Çocuğumuzu eğitirken ne sert ne de yumuşak olmaya gerek kalmadan, “kendimiz gibi olarak ” onunla iletişim kurabilir ve onun “olmak istediği gibi” bir insan, aynı zamanda da atılgan bir bir
Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) hakkında ‘görevi kötüye kullanma’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Darbe karşıtlarının Abdulfettah Sisi’nin cumhurbaşkanlığı adaylığını protesto ettiği gösterilerde biri kadın gazeteci olmak üzere beş kişi hayatını kaybetti.
Nöbetçi İstanbul 11. Sulh Ceza Mahkemesi, Burak Can Karamanoğlu cinayeti faili olduğu açıklanan iki kişiyi 'kasten öldürme' suçundan tutukladı.
İsrail, Filistinli mahkûmların dördüncü grubunun serbest bırakılma kararını iptal etti. Mahkûmların Filistin ile barış müzakereleri çerçevesinde 29 Mart Cumartesi günü bırakılmas�
Ülkenin kuzeyindeki Trablus kentinde kimliği belirsiz silahlı kişilerin ateş etmesi sonucu Hristiyan bir polis hayatını kaybetti. Suriye'deki krizin en çok etkilediği kent olan Trablus'ta şi
İsrail'in suikastinde hayatını kaybeden Hamas'ın kurucusu Ahmed Yasin'in evini müzeye dönüştüren ailesi o çevrede yine eskisi gibi mütevazı bir eve taşındı.
Uganda’nın Demokratik Kongo Cumhuriyeti sınırında Albert Gölü’nde Kongolu mültecileri taşıyan teknenin alabora olması sonucu 250’den fazla mülteci hayatını kaybetti.
Mısır’da 27 parti Savunma Bakanlığı’ndan istifa edip cumhurbaşkanlığına aday olan Sisi’yi kutlarken, 14 parti ise Sisi’nin adaylığına karşı çıktı.
Kudüs Latin Patriği Twal, Papa Franciscus’un, Miraç kandilinde Mescid-i Aksa’yı ziyaret edeceğini açıkladı.
Suriye toplantısının ses kaydının internete sızdırılmasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
KONDA yerel seçime iki gün kala 33 ilde yaptığı anket araştırmasının sonucunu açıkladı. KONDA'nın anketine göre Ak Parti yüzde 46, CHP yüzde 27 oy alacak.