Suriyeli muhalifler, Ürdün ile Suriye arasındaki sınır kapılarından birini ele geçirdi. Ürdün, Cabir Sınır Kapısını, tedbir amaçlı geçici süreliğine kapattı.
Al Jazeera'nin savcılık kaynaklarından edindiği bilgiye göre Savcı Kiraz'ı öldüren saldırganlar adliyeye sahte avukat kimliği ile girdi. Savcının odasına iki bomba yerleştiren iki sald�
Çin’den kaçtıktan sonra Tayland’da gözaltına alınan biri 4 aylık bebek 17 Uygur Türkü’nün dramı sürüyor. Bangkok’ta mahkeme, Teklemekan ailesinin tutukluğunun devamına karar verdi.
Husilerin ele geçirmeyi hedeflediği Yemen'in güneyindeki Aden kentinde orduya ait "en büyük" silah depolarından birinde patlama meydana geldi. Çok sayıda ölü ve yaralı var.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, France 24'e verdiği röportajda muhabirin bir sözü üzerine araya girerek düzeltmede bulundu.
Fransa’da yere çakılan ve 150 kişinin can verdiği Germanwings uçağını ikinci pilot Andreas Lubitz’in kasten düşürdüğü ortaya çıktı. Kara kutu kayıtlarına göre, birinci pilot kabi
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, yeni hükümeti kurma görevini, seçimlerden birinci çıkan Likud Partisi'nin lideri ve Başbakan Netanyahu’ya verdi.
Torba kanun teklifi ile yeni doğan birinci çocuk için 300, ikinci çocuk için 400, üçüncü ve sonraki çocuklar için 600 Türk Lirası doğum yardımı getirildi. Çeyiz ve konut yardımı da
Esed'e verdiği desteği hiçbir zaman açıklamaktan çekinmeyen Doğu Perinçek, Esed'in, Mustafa Kemal soyundan gelen biri olduğunu söyledi.
Geçen hafta gerçekleşen İsrail seçimlerinde yapılan anketlerin tersine Netanyahu'nun partisi birinci çıktı. Savaş ilanı gibi seçim vaadinde bulunan Netanyahu ''Filistin diye bir yer olmaya
Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'da ki Nevruz kutlamalarında okunan ve çözüm sürecinin en kritik adımlarından biri olan mektubunun satır aralarında yer alan o 4 önemli şifre.
Rusya Devlet Başkanı Putin, Avrasya Ekonomi Birliği içinde ortak bir para değeri kullanılmasını teklif etti.
Peygamber Efendimiz'e (sav) söven küfür dergisi Charlie Hebdonun yönetiminde, gelirlerin paylaşımı konusunda tartışma çıktı.
Dünya topraklarının üçte birini ve nüfusunun yüzde 45’ini kapsayan BRICS’e, ocaktan beri Rusya başkanlık ediyor. BRICS’in bu dönemki önemli faaliyet alanlarından biri, İslam dünyası
Çözüm Süreci'nin kritik adımlarından biri bugün Diyarbakır'da düzenlenecek Newroz Kutlaması'nda atılacak.