Kurban Bayramı namazı, Kabe-i Şerif'te büyük bir kalabalığın katılımıyla coşku içinde kılındı.
Müslümanlar bugün (3 Ekim) sabah namazı ile birlikte teşrik tekbiri getirmeye başladı. Kurban Bayramı’nın arifesinde 9 zilhicce sabah namazından başlayarak bayramın 4. günü ikindi namaz
Kobani'den gelen son dakika haberler büyük savaşın başladığını haber veriyor IŞİD tüm gücüyle kent merkezine saldırı başlattı YPG direniyor.
Su içmek cildi gençleştirir, sindirimi düzenler, organlarımızı dinçleştirir, kilo vermeyi kolaylaştırır. Peki, su içmediğimizde bedenimizde neler oluyor?
Esed güçlerine ait bir savaş uçağının yerleşim yerlerine düzenlediği saldırıda 23 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Belediyelerin kutlama ve uygulama yöntemleri milli ve dini bayramlara göre değişiklik gösteriyor
Kurban Bayramı'na bir gün kala Müslüman beldeleri bayram heyecanı sardı. Kimi kurban ibadeti için günler öncesinden kesecekleri hayvanı alırken, kimisi alışverişi arefe gününe bırakt�
Bu dönem süreli yayınlarda, bayrama ilişkin en önemli ve dikkat çeken öğelerden biri ise Kurban, bedel, deri ve bağırsaklarını Tayyare Cemiyeti’ne bağışlamaya çağıran ilanlardı.
Özgür-Der Ankara Şubesi, Suriye muhacirlere kırtasiye ve giyim malzemesi dağıttı.
1187 yılının 2 Ekim günü Eyyubi Hanedanı'nın kurucusu Selahaddin Eyyûbi, Kudus'ü fethetti ve 88 yıllık Hıristiyan egemenliğine son verdi. Eyyûbi'nin Kudüs'ü fethi 2005 yılında Cennet
Peygamber Efendimiz arife günü Arafat'ta iken hangi duaları yapmıştı? Rabbimize hangi ifadelerle yalvarmıştı.
Milyonlarca hacı adayı Arafat'ta hacı olmayı beklerken Kabe'nin örtüsü sabahın ilk saatlerinde değiştirildi.
Başbakan Davutoğlu, "Süleyman Şah Türbesiyle ilgili her türlü tedbir alındı.Türkiye her türlü senaryoya hazırdır" dedi.
Astronomik hesaplar ve İslam hukuku kurumlarının kararlarında oluşan ihtilaf nedeniyle bu yıl Kurban Bayramı'nın ilk günü için dünyanın farklı ülkelerinde 3 ayrı tarih belirlendi.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Myanmar'da Rohingya Müslümanlarının şiddete maruz kalmaya devam etmesinin endişe verici olduğunu belirterek, Myanmar Hükümeti'nin verdiği sözlerin sahada yeri