Muhammed Nasr, Sami Hatır ve Usame Hamdan’dan oluşan Hamas heyeti İran'da temaslara başladı. İran bugün ayrca suriye Dışişleri Bakanı Muallim'i de ağırlıyor
Dünyaca ünlü Time dergisinin her yıl düzenlediği ‘’Yılın Kişisi’’ anketinin sonuçları yayınlandı. Ankete göre İslam karşıtlığıyla bilinen Narendra Modi birinci oldu. 4 yıldır
OECD'ye göre, 1985-2012 arasında gelir dağılımı eşitsizliğini az da olsa düşürmeyi başaran üye ülkeler Türkiye ve Yunanistan oldu. Ancak Türkiye 2012'de hâlâ, gelir dağılımı eşi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Selahattin Demirtaş'ı güvenlik paketi ile ilgili açıklamalarıyla ilgili olarak uyardı.
Avrupa Konseyi, AİHM önünde Kıbrıslı Rumlara karşı kaybettiği mülkiyet ve kayıp şahıslarla ilgili davaların kararlarını yerine getirmesi için Ankara’ya baskının dozunu yükseltmeye
Mustafa Sarıgül ile oğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye darbe yapmaya kalktı.Beykoz Konakları'nı mesken edinen Kemal Kılıçdaroğlu ise İnönü'nün torununa sahip çıkmadı.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan'la dün görüşen HDP heyeti, bir görüşme daha yaptıktan sonra Kandil'e gidecekti. Ancak heyet bu kararından vazgeçerek görüşmeyi beklemeden bir kişi eksik
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla gıda ürünlerinde arz-talep, dış ticaret ve üretim-tüketim dengelerini temel alarak fiyat gelişimini izleyecek "Değerlendirme Komitesi" kuruluyor.
MAK Danışmanlık, 1-5 Aralık tarihleri arasında ''Türkiye Gündemi ve Son Siyasi Ölçüm'' başlığı altında bir anket yaparak sonuçlarını açıkladı.
Suriye, Şam'a hava saldırısı düzenleyen İsrail'e yaptırım uygulanması için BMGK'ya başvurdu
Hamas, Filistin'de yeni bir intifadanın başlayacağını ve buna Kudüs adını vereceklerini açıkladı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Bugün George Orwell olsa sizi ayakta alkışlardı" demesiyle gündeme gelen yazar Alev Alatlı aldığı tepkilerin ardından ilk kez açıklama yaptı.
İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Gazze Şeridi'nde hayat standartlarının iyileştirilmesi için BM'ye destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan güvenlik paketini ile ilgili çok sert sözler söyledi "sokakta engelleriz" diye tepki gösterdi.
Türkiye'ye bugün gelecek olan İngiltere Başbakanı Cameron, İngiliz vatandaşlarının IŞİD'e katılmak üzere Irak ve Suriye'ye geçişinin nasıl engellenebileceğini ele alacak.