AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, dabe girişimi gecesi Marmaris'te yaşananları anlattı.
YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Ömer Alayurt görevden alındı, yerine denetleme kurulu üyesi Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş vekaleten atandı.
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara'daki 4. Ana Jet Üs Komutalığında ortaya çıkan görüntüler, hain planın özenle hazırlandığını ortaya çıkardı.
Darbecilerin başını çeken Akın Öztürk'ün bir ay önce dişçisine darbenin sinyalini verdiği ortaya çıktı.
Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, darbe girişiminden haberdar olduklarıyla ilgili soruya kaçamak cevap verdi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, OHAL için, "40-45 günde sonuç alıp uygulanmasını bitirmeyi amaçlıyoruz" dedi, bu sürede Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin askıya alınacağın
2008 yılında Fethullah Gülen'in babasının isminin verildiği camide isim değişikliği yapılıyor.
FET֒nün elebaşı Fethullah Gülen için iade talebi ABD’ye iletildi. Hem ABD için hem de Gülen için çember daralıyor. ABD, Gülen’i teslim etmek zorunda ama nasıl?
Tunus Nahda Hareketi Parlamento Grubu Başkanı Bahiri, Türkiye'deki darbe girişimini kınadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı oteli bombalama talimatı veren Tuğamiral Tezcan Kızılelma tutuklandı.
Kütahya'da bir çöp konteynerinde FETÖ elebaşı Gülen'e ait çok sayıda kitap ve yayın bulundu.
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, kendisine cemaatçi diyen avukata canlı yayında "İspatlayamazsa şerefsizdir" diyerek sert çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisini darbe girişiminden haberdar eden ismin eniştesi Ziya İlgen olduğunu El Cezire'ye verdiği röportajda açıkladı. Erdoğan'ın açıklamasının ar
Başbakan Yıldırım, OHAL kararına ilişkin, "darbe girişimi, bugüne kadar aldığımız tedbirlerin haklılığını teyit ettiği gibi bu suç örgütünden ülkemizi tamamen kurtarma zorunlulu
Türkiye'de ilan edilen olağanüstü hal uygulaması dünya basınında geniş yer buldu