Meksika'da bir akaryakıt tesisinde şiddetli patlama meydana geldi, en az 20 kişi yanarak hayatını kaybetti. Çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtiliyor...
Taha Kılınç- Yeni Şafak
Yıldıray Oğur - Karar
Beyaz Ev Sözcüsü Sanders, ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un arasındaki ikinci zirvenin şubat sonunda olacağını açıkladı.
Türkiye'den sınır dışı edilen Hollandalı gazeteci Johanna Cornelia Boersma'nın, Het Financieele Dagblad'daki gazetecilik görevine son verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say'ın davetiyle 'Truva Sonatı' konserine eşi Emine Erdoğan ile beraber katıldı.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili, "İzmir'i biraz ince eleyip sık dokuyoruz. İzmir bunu hak ediyor." dedi.
Rusya'nın Münbiç çevresindeki bazı noktalarda terör örgütü YPG/PKK ile 'ortak devriye' yaptığı belirtildi.
AK Parti eski Milletvekili Aydın Ünal dün Yeni Şafak’ta yayınlanan “Ankara nasıl kazanılır?” başlıklı yazısında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e dair di
Prof.Dr. İhsan Süreyya Sırma hükümet ile alakalı sert ifadeler kullanarak önemli ikazlarda bulundu.
İlahiyatçı-yazar Mustafa İslamoğlu son dönemde kendisini hedef alan ölüm tehditlerine karşı sosyal medya hesabından sert bir cevap yayınladı.
— "Bilmek istemediğimiz şeyler varolmazlar. Bilmek istediklerimiz ise varolurlar." Oedipus'u böyle uyarır kâhin. En azından Pasolini'nin diliyle. 'Oedipus Rex'de. 1967'de.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile pazarda yaşadığı diyalog sonrasında gündeme oturan Mehruze Teyze'yi, telefonla aradı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "RTÜK Başkanımızla aile ve çocuk dostu yayınlar hakkında konuştuk. Aile ve çocuk konusunda çok fazla yayın olmadığın�
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 üniversiteye yaptığı rektör atamalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yer aldı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Ü