Sosyal Medya

Güncel

Şanlıurfa'da tatile çıkan öğrencilere kar jesti

Büyükşehir Belediyesi yarı yıl tatilinde başta öğrenciler olmak üzere tüm Şanlıurfalılara kar sürprizi yaptı. Sabah saat 05.00'de yola çıkan Büyükşehir ekipleri, 135 kilometre uzaklıktaki Karacadağ'dan Şanlıurfa şehir merkezine 10 kamyon kar getirerek gençlere unutulmaz anlar yaşattı.



Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediyesi bin 919 rakımlı KaracadaÄŸ eteklerinden getirdiÄŸi 10 kamyon karla gençleri aynı adreste buluÅŸturdu. Turgut Özal Parkı'na getirilen karlar ilk andan itibaren çocukların yoÄŸun ilgisi ile karşılanırken, etkinliÄŸe her yaÅŸtan vatandaÅŸlar da katılınca kar topu savaşı kaçınılmaz oldu. Bu yıl da kar göremeyen Åžanlıurfalılara sürpriz yapan BüyükÅŸehir Belediyesi sayesinde çoÄŸu hayatlarında ilk kez karla buluÅŸan gençler, soÄŸuÄŸa aldırış etmeden saatlerde kar topu oynadı.

SABAH 5'DE YOLA ÇIKILDI

Hasan Atmaca'nın haberine göre Åžanlıurfa BüyükÅŸehir ekipleri vatandaÅŸlara kar sürprizi yaÅŸatmak için gün aÄŸarmadan KaracadaÄŸ'a doÄŸru yola çıktı. Sabah 5'de KaracadaÄŸ'a hareket eden ekipler, 10 kamyon kar alarak ÅŸehir merkezine döndü. Ä°lk adres olarak Turgut Özal Parkı'nda kar dökümü gerçekleÅŸtiren ekipler, ertesi gün ise bu kez Eyyübiye'de aynı etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirecek.

ÇOCUÄžUNU ALAN PARKA AKIN ETTÄ°

Parkta kar dökümünü gören vatandaÅŸlar çocukları ile birlikte alana gelerek etkinliÄŸe katılırken, bazı vatandaÅŸlar ise poÅŸetlerle evlerine kar götürdü. BüyükÅŸehir Belediyesi'ne etkinlik için teÅŸekkür eden vatandaÅŸlar, "Çocuklarımız yarı yıl tatili boyunca evdeydi. Onlara çok güzel bir sürpriz oldu. Biz bile ilk baktığımızda inanamadık. Bu güzel yaklaşımından dolayı BüyükÅŸehir Belediyesine teÅŸekkür ediyoruz" diye konuÅŸtular.

ÖZÇINAR: SIRADA EYYÜBÄ°YE VAR

Alana giderek çocuklarla aynı heyecanı paylaÅŸan BüyükÅŸehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar yaptığı deÄŸerlendirmesinde "Åžanlıurfa'da son 15 yıldır mevsim deÄŸiÅŸikliÄŸinden dolayı kar görmek neredeyse imkansız oldu. KaracadaÄŸ bölgesi de ilimize ait bir dağımız. Bizler de oradaki karı ÅŸehir merkezine getirerek çocuklarımız bir nebze de olsun bu mutluluÄŸu yaÅŸasın istedik. Bu anlamda bugün Turgut Özel Parkındayız, yarın da Eyyübiye'de olacağız. Amaç çocukları bu tatil günlerinde evlerinden çıkartarak etkinlik yaÅŸatmaktı. EmeÄŸi geçen tüm BüyükÅŸehir çalışanlarını kutluyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.