Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Panos Moumtzis, Suriye'nin İdlib bölgesindeki çatışmaların kötüleşmesi durumunda Türkiye'ye 2 milyon kadar s�
Afrika ülkesi Mali'nin Dogon köyüne yapılan saldırıda en az 100 kişi hayatını kaybetti.
AK Partili Mahir Ünal ile CHP'li Engin Altay ortak basın toplantısında konuşuyor. Ünal, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği orta yayının 16 Haziran Pazar g�
Tahran eski Belediye Başkanı Murtaza Alviri, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve Devrim Muhafızları eski Komutanı Muhammed Caferi’nin eşleri ile ilgili yolsuzluk
Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında İBB adaylarının katılacağı ortak yayın ile ilgili Uğur Dündar'ın moderatörlükten vazgeçmesini değerlendirdi.
Erol Güngör'ün Mayaş Yayınları arasında çıkan “İnanmış Aydın’ın Problemleri” isimli kitaptan iktibaslar...
İYİ Parti Grup Başkanvekili Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabı twitter üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya dair dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı.
23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul seçimleri için görevlendirilen AK Parti’nin önde gelen isimlerinden biri, partisinin seçim stratejisini Yeni Şafak'tan Mehmet Acet'e anlattı.
Ali Haydar Haksal- Milli Gazete
Mehmet Acet- Yeni Şafak
Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyinde yer alan Cazan Havaalanını insansız hava aracıyla (İHA) vurduklarını açıkladı.
Kazakistan’da halk, ülkede 28 yıl cumhurbaşkanlığı yapan Nazarbayev'in mart ayında istifa etmesinin ardından yeni cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Nazarbayev'in istif
Çin'in ABD'nin Washington Post ve İngiltere'nin Guardian gazetelerinin internet sitelerine erişim engeli getirdiği bildirildi.
Suriye'nin Azez kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının bulunduğu üs bölgesine PKK/YPG’li teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.
TBMM Genel Kurulu, yeni askerlik sistemini görüşmek için 11 Haziran'da mesai yapacak.