BM Acil Durumlar Koordinatörü Amos, Türkiye, Ürdün ve Lübnan'ın Suriyeli mültecileri ağırlamaya çalıştıklarını ancak bu ülkelerin de ev sahipliğini sürdürebilmek için acil yardım
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, ülkesinin Batı Şeria'dan çekilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.
Afganistan ile ABD arasında, 2014 sonrası Afganistan’da yaklaşık 10 bin Amerikan askerinin kalmasına olanak sağlayan İkili Güvenlik Anlaşması imzalandı.
Din İşleri Yüksek Kurulu Sözcüsü Prof. Dr. Yaman, "Kesilen kurbanın kanını, kişinin yüzüne veya ev ya da aracının bir yerine sürmek hiçbir dini dayanağı olmayan bir uygulamadır" ded
İspanya Anayasa Mahkemesi, Katalonya'nın bağımsızlığı için yapılması planlanan referandumunun 'yasadışı' olduğuna karar verdi
Osman Bey tarafından 1288'de Bizanslılar'dan fethedilen, Karacahisar Kalesi'nin 200 yıl kullanıldığı ortaya çıktı.
Irak'ta bu ay başlayan yeni ders yılında, Musul'daki çocuklar, kenti Haziran ayında ele geçiren IŞİD'in hazırladığı yeni eğitim programı altında öğretim görmeye başladı. Bir Musull
Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamlığı ile Ak Parti ilçe teşkilatının bulunduğu binaya el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi.
Darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi, "casusluk" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşmasına "güvenlik" gerekçesiyle getirilmedi.
Görevinden ayrılmaya hazırlanan Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi Gürsoy, Papa'nın Türkiye'yi muhtemel Hristiyan-Müslüman çatışmasının asla yer almayacağı örnek bir zemin olarak gör
Çin'in Hong Kong Özel Bölgesi'nde devam eden ''Occupy Central'' gösterileri, bölgede günlük hayatı durma noktasına getirdi.
Ürdün El-Ğad gazetesine konuşan El-Ahmed: "Bayramdan Sonra Uzlaşı Hükümeti Gazze'de Görevine Başlayacak"
Tüketici güven endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73,2 olan endeks, eylülde 74 değerine yükseldi.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin IŞİD'ın kontrolünde bulunan Suriye'nin Deyru'z Zor kentindeki "Kuniko" petrol rafinerisine hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
TRT Türk ekranlarında yayınlanan Manşetten’de Betül Soysal Bozdoğan’ın sorularını yanıtlayan Ak Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye’nin IŞİD’le mücadele konusunda nas