Suriye'nin güneyindeki Deraa ve Kuneytra'da Ahrar'uş Şam ve Nusret Cephesi de dahil rejim güçlerine karşı savaşan 8 muhalif grubu 'Tek Bayrak' adı altında ortak operasyon odası kurdu.
Afganistan'ın eski Cumhurbaşkanı Hamid Karzai,ABD'nin kendi askeri üslerinin güvenliğini sağladıktan sonra Taliban ile savaşmayı bırakarak kendilerini aldattığını söyledi.
Yemen'de Şii Husilerin ev hapsinden kurtularak Aden'e giden Cumhurbaşkanı Abdurrabu Mansur Hadi, bazı kentlerin valileriyle bir araya geldi.
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, kendisiyle ilgili ses kayıtlarına açıklık getirdi, "Bilgi savaşı diye bir şey var. Söylediğimiz sözler farklı şekillere sokuluyor" dedi.
Irak Kadın İşleri Bakanı Beyan Nuri, yaşanan son çatışmalarla birlikte ülkedeki dul kadın sayısının, bir milyona yükseldiğini duyurdu.
İtalya'nın Milano kentinde elinde Kur'an-ı Kerim'le gezen Müslüman öğrenciye yapılan hakaretler, Batı'daki İslam düşmanlığını da ortaya koydu.
Gazze'de binlerce aile dışarıdan gelen yardımlarla hayatını sürdürüyor.
İsrail'in baraj kapaklarını Gazze yönünde açması sonucu bölgede sel oluştu, çok sayıda Gazzeli tahliye edildi
İran Dışişleri bakanı Zarif, belirsiz ve eksik olan bir anlaşmaya yanaşmayacakalrını açıkladı
Başbakan Yardımcısı Arınç, Şah Fırat operasyonunun her an kameralarla kaydedildiğini söyledi, "Bir defa toprak kaybetmedik" diyerek karakolun daha önce de birkaç defa yerinin değiştirild
CHP'li Aylin Nazlıaka, AK Partili vekillerin kendilerine saldırmadıklarını hem itiraf etti hem de bu durumdan utanç duyduğunu söyledi.
TSK gece yarısı Süleyman Şah Saygı Karakolu'na operasyon düzenledi. Sabaha karşı yapılan operasyon, TRT1'de ekrana gelen Diriliş'teki Süleyman Şah sahnesini akıllara getirdi.
Diyarbakır, Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Kurumu'nun (UNESCO) "Dünya Kültür Mirası" listesine girmeye hazır.
Irak'taki Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin 'peşmergeleri öldürmesi durumunda IŞİD'in ağır bedel ödeyeceği' açıklamasının ardından örgüt peşmergelerin yer aldığı yeni bir
Evinizi; annenize, babanıza, çocuğunuza veya kardeşinize oturması için bıraktığınızda, vergiden muafsınız. Ancak, kayınvalidenize verdiğinizde vergi ödemek zorundasınız