Sosyal Medya

Güncel

Böcek davasında yeni tanıklar dinlenecek

Böcek davasında Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, İbrahim Hakkı Yurtsever, Mehmet Kaya, Sakin Ünlü, Abdülkerim Taş, Ahmet Hakan Aydınlı ve Burhan Öksüzler'in tanık olarak dinlenmesine karar verildi



Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi, "Böcek" davasında Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın "tanık" olarak dinlenmesine karar verdi.

Mahkeme ara kararında, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, İbrahim Hakkı Yurtsever, Mehmet Kaya, Sakin Ünlü, Abdülkerim Taş, Ahmet Hakan Aydınlı ve Burhan Öksüzler'in tanık olarak dinlenmesine karar verdi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı tarafından alındığı iddia edilen böceklerle ilgili ödemelerin dekontlarının ilgili bankadan istenmesine karar veren mahkeme, Loke 2 ve Loke 3 cihazının alınmasına ilişkin fatura örnekleri ile cihazların incelenmek üzere mahkemeye gönderilmesine hükmetti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.

Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM