Mısır'da yaklaşan devrim yıldönümü öncesinde, Mısır'ın darbeci devlet başkanı Abdulfettah Sisi, yeniden başlayabilecek protestoların Mısır'ı yok edebileceğini söyledi
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Doğu ve Güneydoğu illerinde yaşanan terör olaylarında ambulanslara yönelik gerçekleşen saldırılar nedeniyle, zırhlı ambulansların devreye gireceği
Gösterdiği ekonomik gelişmeyle kısa bir süre öncesine kadar örnek gösterilen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki kentler, Bağdat'la yaşanan gerginlik ve IŞİD’in Musul’u ele geçirm
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde kırmızı çizgi ilan ettiği Azez-Mare hattının bir ucunda savaşan ÖSO'ya bağlı grupların IŞİD'le savaşı kızıştı. Esad rejiminin yanı sıra IŞİD'l
Rusya ile Türkiye arasında yaşanan kriz, spor dünyasında da etkisini göstermeye başladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Görmez 'Hac' zamanı yaşanan çelişkileri eleştirdi.
Dalgalı kur sistemine geçen Azerbaycan’ın para birimi manat, euro ve dolar karşısında yüzde 47 değer kaybetti. Bu, 2015'te ülkede yaşanan ikinci devalüasyon.
Soğuk savaş döneminin MİT Ajanı Enver Altaylı, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilimi katıldığı programda değerlendirdi.
Yoğun çatışmaların yaşandığı Cebel Ekrad bölgesinde muhalifler, bir süre önce kaybettiği El Nobe tepesini tekrar ele geçirdiğini duyurdu.
CUMHURİYET Halk Partisi, kurultay öncesi yine karıştı. Ekip için düğmeye basan Kılıçdaroğlu’nun Gürsel Erol’u görevlendirmesi tartışma başlattı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yine tekne faciası yaşandı. Yunanistan'a Kilimli adasına geçmeye çalışan göçmenlerin bulunduğu tekne battı ve 18 kaçak hayatını kaybetti.
Sokağa çıkma yasağı uygulanan 5 ilçede şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Rusya ile yaşanan uçak krizi sonrasında en çok merak edilen Türkiye'nin doğalgazda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağı sorusuna cevap verdi. "Umudumuz
HDP'de yaşanan rahatsızlığı kaleme alan Haber Yazarı Mehmet Acet, çok ilginç bir telefon görüşmesini de köşesinde paylaştı.
Rusya'nın, dün bir Türk gemisiyle Karadeniz'de yaşandığı iddia edilen krizi bahane ederek Odesa şehrindeki iki petrol platformunu kendi karasularına taşıdığı öğrenildi.