Diyarbakır ve bölgede yaşanan olayları incelemek ve rapor hazırlamak üzere MHP bölgeye bir heyet gönderdi.
Diyarbakır ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler hakkında, 24 TV yorumcusu, gazeteci-yazar İlhami Işık, Star.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.
Bugün Mısır’da DAEŞ saldırıları sonrası barışçıl bir muhalefet ve direniş sergileyen İhvan ve 6 Nisan Hareketi yasaklanırken, bu saldırılar bahane edilerek yeni çıkarılan terörle
İran'da 26 Şubat'ta yapılacak Uzmanlar Meclisine adaylığını koyan Hasan Humeyni, adaylığının reddedilmesinin ardından kararı temyize götürecek
İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in Kaşan Temsilcisi, “İsrail’in, İran sınırlarını da kapsayan bir Kürdistan devleti kurma planı” olduğunu belirtti.
Göreceksiniz, Paralelin başına gelen onlara yaklaşan İran’ın da başına gelecektir.. Cenevre’deki yağma lobisi PYD ve YPG’yi çözüm için masaya davet ederken aslında kendi ayaklarına s
Gaziantep, Karkamış'ta sınıra araçla yaklaşan 5 DAEŞ'li terörist öldürüldü.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti grubuna dönerek 'Cemaatle iş tutan sizsiniz' ifadelerini kullanınca Meclis'te gerginlik yaşandı.
ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, 27 Ocak günü Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde yaşanan ve 5 güvenlik görevlisinin şehit olmasına neden olan PKK saldırısına ilişkin açıklama yaptı. "P
Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, bugün Gazze'deki tünellerden birinde çökme yaşandığını ve 7 askerinin şehit olduğunu duyurdu.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin İtalya ziyareti sırasında Başbakan Matteo Renzi ile görüştüğü tarihi Capitolini Müzesi'ndeki nü heykellerin kapatılması ile ülkede başlayan tart�
Yunanistan'da bir grup çiftçi, hükümeti protesto etmek için ürünlerini ücretsiz dağıtınca izdiham yaşandı.
Yunanistan'da bir grup çiftçi, hükümeti protesto etmek için ürünlerini ücretsiz dağıtınca izdiham yaşandı.
Hürmüz Boğazı'nda geniş kapsamlı bir askeri tatbikat başlatan İran Deniz Kuvvetleri’nin, tatbikat alanına yaklaşan ABD'ye ait bir savaş gemisini uyardığı bildirildi.
Sivrisinekler yoluyla bulaşan ve kusurlu doğumlara yol açması nedeniyle büyük bir tehdit olarak görülen Zika virüsü İsviçre'de iki kişide görüldü.