Yunanistan ve Kıbrıs’ın Doğu Akdeniz’de doğalgaz yataklarını arama girişimini Türkiye’nin tatbikatlarla engellemesinin ardından Atina, Kuşadası açıklarında tatbikata hazırlanıyor.
Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "İslam'da Güncelleme" tartışmalarını etimolojik yönden ele aldı.
Sabah Gazetesi Yazarı Burhaneddin Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "İslam'da Güncelleme" tartışmalarıyla muhalefetin beklentisini kaleme aldı.
Yeni Akit Yazarı Kenan Alpay UBER uygulaması mahkemesinde yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.
NATO'nun Suriye topraklarından doğan füze tehditleri de dahil olmak üzere Türkiye'nin güvenliğini desteklediği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'da özel Türk jetinin düşmesi neticesinde yaşamlarını yitirenlerin aileleri için taziyede bulundu.
Kendini 'Müslüman Voltaire' olarak tanımlayan bir girişimci Danimarka’da burka giyenlere kesilen para cezalarını ödemeyi taahhüt etti.
Strateji uzmanı Mete Yarar, Habertürk ekranlarında Veyis Ateş ile Suriye'deki gelişmeleri değerlendi. Tarihi programın en önemli özelliği ise ikilinin canlı yayını Türk askerleri tarafı
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Suriye'de ateşkesin başarısız olduğunu belirterek, BMGK'ye 'kabul edilir edilir edilmez Doğu Guta ve Şam'da hemen yürürlüğe girecek, bağlayıcılı
YPG'ye destek olmak için Afrin'e gönderilen rejime bağlı birlikler, arkalarına bakmadan kaçmaya başladı.
İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın yakınlarında su dolu pet şişe ve damacana taşıyan kamyonet virajı alamayarak bir otoparkın duvarına çarptı.
'3 gün sonra beni Yüksek Öğretmen Okulundan Emniyet Müdürlüğüne istediler. Bir şube müdürü beni sorguya çekti. “ Ne sıfatla resmi makamların törene gerek görmediği bir şairin kabr
Düşünce Mektebi yazarlarından Arif Arcan 12 Mart muhtırasının tüm detaylarını yazdı.
Medyada Nurettin Yıldız'a karşı başlatılan linç kampanyası sonrasında 'Fetva' konusunu yazan Murat Bardakçı kendisine yönelik tepkiler nedeniyle ikinci bir yazı daha yazdı. Özellikle Fa
İsrail polisi Selahaddin caddesindeki Mucahidun mezarlığına baskın düzenleyerek, mezarlığın kapılarına zarar verdi, şehitlerin mezar taşlarını kırdı